Bedst og værst: Grønbæk kan blive næste store AGF-salg

2-0, Patrick Mortensen (53')
3-0, Casper Højer (68')

Kampens bedste:

AGF (Albert Grønbæk)
Albert Grønbæk har allerede vist prøver på sine kvaliteter i denne sæson, men indsatsen mod AC Horsens var den bedste, den 19-årige AGF'er har leveret indtil nu. I første halvleg var han her, der og alle vegne og fik scoret et godt mål. I anden halvleg faldt han en smule ud af opgøret, men fik stadig noteret sig for en flot assist til Patrick Mortensen. Det lover godt for fremtiden, og fortsætter han sin udvikling, kan det ende med et rigtig stort salg.

AC Horsens (Matej Delac)
I mangel på gode præstationer fra Horsens-spillere var målmand Matej Delac den eneste, der kunne være sin præstation bekendt. Han havde et par store redninger, særligt på en friløber til Patrick Mortensen, og Jonas Dal må takke kroaten for, at det ikke blev til et endnu større nederlag.

Kampens værste:

Jacob Buus virkede overmatchet, og man kan undre sig over, at højrebacken overhovedet fik 45 minutter på banen. Midt i første halvleg begik han nemlig lidt af en svinestreg på Casper Højer og burde velsagtens være blevet udvist. Han slap imidlertid med et gult kort, og så blev det i stedet Jonas Dal, der pillede ham ud i pausen.

Kampens detalje:

Med sin scoring til 2-0 går Patrick Mortensen alene i front af Superligaens topscorerliste, men AGF-angriberen havde mulighed for at udbygge forspringet yderligere, da han i midten af anden halvleg satte sig selv op ved på fremragende vis afdrible en Horsens-stopper med en lækker tunnel. Uheldigvis for Mortensen kom Delac dog hurtigt ud af sit bur og afværgede chancen.