Bedst og værst: Imponerende Lindstrøm og vildt FCM-comeback

2-2, Pione Sisto (73')
2-3, Erik Sviatchenko, (90+4.)

Kampens bedste:

Brøndby IF (Jesper Lindstrøm)
Jesper Lindstrøm har fået en rigtig god start på indeværende sæson, hvor han også blev kåret til Månedens Unge Spiller i september, og han havde endnu en god aften mod FC Midtjylland. Han stod bag flere Brøndby-angreb og fik det krydret med et rigtig fint mål til 2-0. Uheldigvis for hjemmeholdet var det ikke nok til at sikre point.

FC Midtjylland (Jesper Hansen)
FC Midtjylland kunne udelukkende få det til at fungere på et nogenlunde niveau efter Anders Dreyers scoring til 2-1, hvor man iøvrigt fik hjælp af Kevin Mensah, og det var primært Jesper Hansens skyld, at man stadig var med i kampen på dette tidspunkt. Forinden havde Hansen haft nogle rigtig store redninger på forsøg fra Morten Frendrup, Jesper Lindstrøm og Andrija Pavlovic. Derfor er det også et stort problem for Brian Priske, at keeperen måtte udgå med en skade i løbet af anden halvleg.

Kampens værste:

Evander fik chancen ved siden af Frank Onyeka på den centrale midtbane, men han greb ikke muligheden, ligesom han sjældent har gjort det i denne sæson. Brasilianeren kom i fokus med et par defensive aktioner, hvor han slet ikke fik sat sig igennem, og han blev fortjent udskiftet ikke mange minutter inde i anden halvleg.

Kampens detalje:

Som tidligere nævnt var Jesper Lindstrøm godt kørende her til aften, og det var tydeligt at se, at den unge Brøndby-spiller er sprængfyldt med selvtillid. Undervejs fik Lindstrøm også afdriblet Evander, da han bag om eget støtteben spillede bolden igennem Midtjylland-spillerens ben og skabte plads, så han kunne sætte endnu en Brøndby-mulighed op.