• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Bedst og værst: Kunne spille i en evighed uden mål

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem OB og FC Nordsjælland.

Af Ole Hoffskov

OB - FC Nordsjælland 2-0 (1-0)

1-0 Issam Jebali (20.)

2-0 Max Fenger (89.)

Kampens bedste:

OB:
Det var forfærdeligt, hvad Nicholas Mickelson leverede i de første fem minutter af opgøret, hvor han blandt andet var lige ved at forære en scoring til Magnus Kofod Andersen. Derfra gik det dog kun én vej for nordmanden, der virkelig spillede sig op. Særligt i anden halvleg stod Mickelson stærkt i billedet med vigtige defensive indgreb og et par gode bolde til Emmanuel Sabbi i den modsatte ende af banen. Naturligvis også plusser i bogen til Issam Jebali, der både scorede og assisterede. 

FC Nordsjælland:
Han prøvede og prøvede, og det var klart Simon Adingra, der var farligste mand for FC Nordsjælland. Han manglede lige de sidste marginaler mod OB, men han gav aldrig op, og man må rose ivorianeren for hans attitude. Simon Adingra har været FCN's bedste offensivspiller i et dårligt efterår.

Kampens værste:
Andreas Schjelderup er bedre end de fleste af sine jævnaldrende, men han er ikke lige så god, som han har været. Heller ikke denne søndag i Odense gik det op i en højere enhed for det norske stortalent, der ikke havde held med mange af sine aktioner. Den forskel, han gjorde tidligere, gør han ikke i øjeblikket. Sådanne perioder må man medregne, når man har med en 17-årig spiller at gøre. 

Kampens detalje:
Det var ikke fordi, man kunne beskylde Bashkim Kadrii for at spille decideret dårligt, men det er forunderligt, hvad der dog er sket med OB-angriberen. Man fornemmer, at Kadrii kunne spille i en evighed uden at komme på måltavlen. Mod FC Nordsjælland kom han frem til to kæmpe chancer, men afsluttede svagt lige på Emmanuel Ogura begge gange. Hvis der er nogen, der trænger til, at året rinder ud, og tavlen viskes ren, er det Bashkim Kadrii. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020