Bedst og værst: Pep Biel overraskede i ny rolle

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem FC København og FC Nordsjælland og fiver dig det bedste og værste fra kampen.

FC København - FC Nordsjælland 3-2 (2-1)

FC København:
Pep Biel indtog en ny position på den centrale midtbane i Ståle Solbakkens forsøg på at ryste posen lidt. Det gjorde spanieren egentlig ret godt, og som en anden Rasmus Falk formåede han at give københavnerne lidt ekstra pondus frem af banen med gode vendinger og lækre afleveringer. Træerne vokser dog ikke ind i himlen og defensivt mangler der stadig at blive lagt på.

FC Nordsjælland:
Det var ikke fordi, FC Nordsjælland-spillerne for alvor follede sig ud i Parken denne søndag, men værd at nævne er Mohammed Diomandes fine teknik, der flere gange driblede FCK'erne - uden at det dog for alvor blev farligt. Det gjorde det dog ved 1-1 scoringen, hvor han flugtede bolden ind bag Kalle Johnsson i FCK-målet. Martin Freses indhop i anden halvleg, der hurtigt kastede et mål af sig er også værd at nævne.

Kampens værste:
Det er skræmmende at se, hvor lidt der skal til for at gøre FCK-forsvaret usikkert. To mål på to indlæg burde ikke kunne lade sig gøre for FC Nordsjælland mod københavnerne, men to fatale forsvarssfejl fra først Victor Nilsson og siden Peter Ankersen var tæt på at koste to point. Så hjælper det heller ikke, at begge indlæg kommer i Nicolai Boilesens side. Det ligner slet ikke det forsvar, som Ståle Solbakken normalt er garant for.

Kampens detalje:
Midt i første halvleg afslørede Viasats kameraer, at den tidligere Dortmund- og nuværende Hoffenheim-spiller Jacob Bruun Larsen var placeret på tribunen tæt ved FCK-reservene Jens Stage og Rasmus Falk. Bruun Larsen var flankeret af sine agenter Thomas Rasmussen og Ivan Marko Benes, og det kan meget vel vise sig, at de efter kampen skal forhandle på landsholdspillerens vegne om en mulig fremtid i FC København, hvilket vil være lidt af et scoop for et dansk hold, der ikke spiller europæisk fodbold.