• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Pione Sisto viste genialiteter i glimt

Foto: Getty Images

FC Midtjylland vandt med 1-0 over Randers lørdag aften. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret her.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland - Randers FC 1-0 (1-0)
1-0 Bozhidar Kraev (6.)

Kampens bedste:

FC Midtjylland:
Midtjyderne stillede op med et reservespækket mandskab mod Randers, og som kampen skred frem var der få tilbage på banen, som ellers ville være i en udgave af deres stærkeste opstilling. En af dem var Pione Sisto, som godt nok ikke havde en kamp på allerhøjeste niveau, men han viste igen, at hans niveau er godt - også i det defensive aspekt. Desuden havde han en stor finger med i spillet til 1-0-målet.

Læs også:LIVE: Sådan gik det minut for minut da FCM slog Randers

Endvidere viste Manjrekar James sig godt frem, da han erstattede Alexander Scholz i midterforsvaret. Flere gange var han en livredder i de mange angreb fra Randers' side sammen med Erik Sviatchenko, som nok engang leverede på et flot plan.

Randers FC:
Emil Riis var gang på gang farlig for den midtjyske bagkæde, og allerede i første minut af kampen kom han frem til en god mulighed. Han kunne nok godt have toppet indsatsen af med en scoring. Dog var de to chancer, som han fik afsluttet ikke voldsomt store.

Ligeledes havde midtjyderne svært ved at styre Vito Mistrati. Han havde dog en stor chance efter en times spil, hvor han var fri foran mål, som selvsagt trækker ned. Derfor ender Riis som den bedste Randers-spiller i kampen.

Læs også:Morten Duncan om kritik af FCM-offensiven: Man skal huske helheden

Kampens værste:
Jesper Lauridsen havde ikke sin bedste kamp, og det var da også ham, som fik styret Kraevs afslutning i netmaskerne. Derudover blev det til en lidt bleg indsats af backen, der har rødder i FCM. 

Kampens detalje:
FC Midtjylland havde sparet en række spillere til dagens kamp, og så var der lavet en smule om i formationen. Normalt har Brian Priske to spillere tilbagetrukket på midtbanen, men denne gang var det Onyeka alene, mens Bozhidar Kraev og Mikael Anderson lå som offensive midtbanespillere. Det var en del arbejde til Onyeka, som senere blev erstattet af Nicolas Madsen.

Læs også:Trods europæisk exit: SønderjyskE jagter en eller to forstærkninger

Læs også:Medie: FC Midtjylland-nigerianer tæt på tyrkisk skifte

Læs også:Randers-spiller før FCM: Vi møder nogle sultne reserver

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020