• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Bedst og værst: Prisen på Lindstrøm må stige efter imponerende kamp

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Vi er klar med bedst og værst fra søndagens sene kamp mellem Vejle Boldklub og Brøndby IF.

Af Kenneth Jensen

Vejle Boldklub - Brøndby IF 0-2 (0-1)
0-1 Jesper Lindstrøm (45.)
0-2 Mikael Uhre (82.)

Kampens bedste
Vejle Boldklub:
Det er altid sådan lidt op og ned, hvad man får fra Allan Sousa. Vejle-spilleren har det med at ryge op i det røde felt og få dumme kort, og i landsholdspausen så han da også rødt, da Vejle efter straffesparkskonkurrence slog Brabrand ud af pokalturneringen.

Mod Brøndby var han i sit kreative hjørne og var flere gange tæt på at score. I første havleg havde han et frispark, der blev reddet af Marvin Schwäbe, og på det efterfølgende hjørnespark blev hans afslutning akkurat rørt, så den gik på den for Vejle-spilleren forkerte side af stolpen. 

Læs også:LIVE: Lindstrøm bliver ved med at imponere

Fin kamp af Sousa, der viste god teknik og gode afleveringer frem i banen.

Brøndby IF:
Man må lette på hatten over Jesper Lindstrøms udvikling. Han er gået hen og bliver en rigtig ligaprofil, der nu også kan kalde sig landsholdsspiller, efter han kom på banen i opgøret mod Sverige for halvanden uges tid siden.

Lindstrøm er i stand til at finde plads mellem forsvar og midtbane, og først stod han for en flot assist til Mkael Uhre, men målet blev kaldt tilbage, fordi Uhre tidligere havde været i offsideposition, og kort inden pausen var det Lindstrøm, der efter en aflevering fra Morten Frendrup kunne sætte bolden i nettet til 1-0. I anden halvleg spillede han Pavlovic fri til afslutning, men angriberen misbrugte en glimrende mulighed.

Læs også:AaB-boss: Havde være fedt at få Ståle til AaB, vinde SL og knuse FCK

Ingen tvivl om, at Jesper Lindstrøm bare bliver bedre og bedre. Og der er nok heller ingen tvivl om, at han bliver dyrere og dyrere, når Brøndby en dag skal sælge offensivspilleren.

Kampens værste
Han reddede Vejle Boldklub i pokalturneringen, hvor han med to kasser tvang opgøret mod Brabrand i straffesparkskonkurrence. Her vandt Vejle. Derfor fik han chancen fra start mod Brøndby, men Kevin Yamga var forholdsvis usynlig og indgik ikke specielt godt i relationen med de andre Vejle-spillere. Havde en enkelt afslutning til sidst, som Marvin Schwäbe vippede over mål.

Kampens detalje
Allan Sousa har en glimrende teknik, og mod Bøndby formåede han med den at sætte Anthony Jung totalt skakmat i første halvleg. Sousa tog en høj bold ned med en tæmning, der totalt snød tyskeren, og så kunne han drive bolden frem. Han spillede frem til Wahid Faghir, der fra en spids vinkel i feltet hakkede forbi kassen. Flot lavet af brasilianeren. 

Læs også:Startopstillinger: Tre nye hos både Vejle og Brøndby

Læs også:AaB-anfører: Det er utroligt frustrerende

Læs også:Ny ejer af SL-klub: Vi ved godt, placeringen ikke er Madrid eller Barcelona