Bedst og værst: SIF-bomber bedst mod FCN

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Silkeborg IF og FC Nordsjælland her.

3-1 Stefan Thordarson (68.)
4-1 Sebastian Jørgensen (87.)

Kampens bedste:

Silkeborg:
Det er vanen tro svært at udpege en af Kent Nielsens spillere, som for alvor skiller sig ud i det godt sammenspillede kollektiv. Dog må man bare tage hatten af for Nicklas Helenius' skarphed. Mens at det i starten af kampen lignede, at Nordsjælland ikke var mødt op, viste angriberen, hvorfor det kan betale sig at være klar, når dommerens fløjte lyder. To mål i de første otte minutter af Helenius, som specielt på det første mål sparkede den flot ind. Gled en smule ud af kampen, som Nordsjælland kom mere på bolden, men sluttede flot af, inden han blev skiftet ud. Også keeper Nicolai Larsen fortjener at blive fremhævet, da han virkede usigelig sikker i næsten alle sine indgreb.

FC Nordsjælland:
Nordsjælland var næstbedst og næstfarligst søndag, hvor hjemmeholdet spillede bedst. Lasso Coulibaly var i angrebet en af de bedre for Nordsjælland. Specielt ved Nordsjællands ene mål viste han, hvilke færdigheder han besidder i en-mod-en situationerne. Han så dog, ligesom sine medspillere, træt ud mod slutningen af kampen, da Silkeborg for alvor viste hvilket teknisk stærkt hold, de er. Med stor sikkerhed lod de bolden køre rundt, uden at FC Nordsjælland rørte den i lang tid.

Kampens værste:
Man kan pege på mange af Nordsjællandspilleres præstation i de første ti minutter af kampen, hvis man vil pege på de dårligste på banen. På midtbanen var en normalt stabil Mohamed Diomande overmatchet og i forsvaret blev Maxwell Woledzi og Daniel Svensson fanget i de farlige Silkeborg-omstillinger, som de ikke formåede at gøre noget ved.

Kampens detalje:
Kampens detalje faldt allerede efter 40 sekunder, hvor Nicklas Helenius gjorde det til 1-0 efter en uhyggelig kontra fra Silkeborg. Et flot krydsløb og resolut afslutning på førstegangsberøringen betød, at Nordsjælland reelt set var bagud hele kampen.