Bedst og værst: Vejle-profil genoplivede kampen

Vejle vandt søndag aften med 2-0 over OB. Tipsbladet.dk ser nærmere på opgøret her.

Vejle Boldklub - Odense Boldklub 2-0 (0-0)
1-0 Allan Sousa (60.)
2-0 German Onugkha (89.)

Kampens bedste:

Vejle Boldklub:
Både Vejle og OB havde ikke så meget gang i den i den første time af kampen, hvor det så meget ud til at være en kamp, der nærmest kun kunne ende 0-0. Dog var Allan Sousa mand for at få scoret, og det fik kampen til at live op efter at have været på nulpunktet.

Det var dog ikke kun målet, som han bidrog med i kampen, og han var i store dele af første halvleg manden bag Vejle-offensivens forsøg på at komme frem til muligheder på den svære bane. Han blev skiftet ud med 20 minutter tilbage, da træner Galca begyndte at sende ekstra folk ind til forsvaret på banen for at køre sejren hjem.

Odense Boldklub:
Der var sådan set ikke så meget liv i OB-holdet, men når der endelig skete noget, så var det ofte med Issam Jebali i en hovedrolle. Det gjorde sig både gældende om afslutter og som oplægger. Han var da også den eneste af de tre forreste, som ikke blev skiftet ud efter Vejles 1-0-mål. Det skete først i de allersidste minutter, hvor Kasper Larsen blev sat ind, da der skulle satses.

Endvidere udmærkede indskiftede Emmanuel Sabbi sig med et par gode aktioner, hvor han fik rystet Vejle-defensiven, som i takt med kampens afslutning blev stærkere og stærkere med ekstra defensiv-spillere, så det var en svær opgave for ham.

Kampens værste:
Der var en del på OB-holdet, som ikke helt ramte det niveau, som man kunne forvente. Særligt var det skidt i store dele af kampen offensivt, og det var da også en spiller som Mart Lieder, som ikke helt levede op til den seneste runde, hvor han endelig kom på måltavlen for fynboerne.

Kampens detalje:
Det var interessant at se, hvordan OB reagerede på at komme bagud med 0-2, da det betyder, at SønderjyskE rykker op på sjettepladsen med en bedre målscore. I stedet for at holde fast i deres satsning, så satte man mere konservativt Kasper Larsen ned i forsvaret, som ellers var kommet ind for at have en ekstra høj spiller at sigte efter.