• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Winds Panenka-scoring var skønheden i en grim kamp

Foto: Getty Images

FC København tog en 1-0-sejr over AGF søndag aften. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret her.

Af Oliver Okstrøm

AGF - FC København 0-1 (0-1)
0-1 Jonas Wind (9.)

Kampens bedste:

Læs også:LIVE: Mortensen rammer overliggeren

AGF:
Der var egentlig ikke så mange, som gjorde sig meget positivt bemærket af AGF'erne, og mange af de vanlige profiler virkede optagede af den ånd, der var i kampen. Dog var Frederik Tingager meget godt kørende i midterforsvaret, hvor han stod for at vinde den ene duel efter den anden og holde FCK fra de store muligheder i løbet af opgøret. Dermed kan han i hvert fald være tilfreds med sin indsats i kampen, hvor han selvsagt ikke kunne gøre meget ved, at Munksgaard ramte bolden med sin arm i feltet, som førte til FCK'ernes eneste mål.

FC København:
I løbet af kampen var FCK'erne i meget fin kontrol, og det skyldtes særligt et overtag på midtbanen, hvor Carlos Zeca gik forest. Det gælder både i forhold til at få fat i bolden fra modstanderne, ligesom han var meget dygtig til at skille sig af med kuglen, når han fik den. Der er ingen tvivl om, at han stadig er blandt de allerbedste på sin plads i Superligaen. Samtidig havde Nelsson og Zanka helt styr på AGF's offensiv, og de ligner allerede et forsvarspar, da de sikrede klubbens første clean sheet for i denne Superliga-sæson.

Læs også:Startopstillinger: Nørregaard skifter ud i angrebet mod AGF

Kampens værste:
Det blev til to røde kort i opgøret, og den første og tydeligste var til Nicolai Poulsen, og det lignede også hurtigt i kampen, at han ville få det. Det var alt for overgearet af midtbanespilleren, som i forvejen har tendens til at tiltrække sig et hav af gule kort. Det var ikke den bedste måde at hjælpe sit hold på i dag. Den anden udviste spiller, Mikkel Kaufmann, får sig også et minus.

Kampens detalje:
Det var bemærkelsesværdigt med så mange gule kort med 12 af slagsen, men der var også en smule skønhed i kampen. Det kom efter ni minutters spil, da Jonas Wind vippede en Panenka i kassen, da FCK fik straffespark. Det er efterhånden ved at blive en signatur af Wind, som efterhånden har lavet et par scoringer på den måde fra straffesparkspletten.

Læs også:AGF-boss lovpriser angriber: Et eksempel til efterfølgelse

Læs også:Optakt: AGF - FC København

Læs også:David Nielsen før FCK: Kan måle os mod de bedste

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus