• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst/værst: 16-årigt talent med smuk assist

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem FC Nordsjælland og AC Horsens.

Af Victor Risager

FC Nordsjælland - AC Horsens, 2-2 (1-1)
Louka Prip på straffe, 0-1 (16.)
Magnus Kofod Andersen, 1-1 (27.)
Ibrahim Sadiq, 2-1 (46.)
Jonas Thorsen, 2-2 (69.)

Kampens bedste
FC Nordsjælland

Kamaldeen Sulemana blev kritiseret af cheftræner Flemming Pedersen i ugens løb, men har øjensynligt sat gang i det ghanesiske stortalent. I søndagens sejr var Kamaldeen velspillende mod AC Horsens, hvor han leverede en række flotte driblinger og stod bag flere chancer. Et af kampens højdepunkter kom i slutningen af første halvleg, hvor den 19-årige dribler satte fire modstandere, inden han dog mistede bolden. Han leverede desuden oplægget til FC Nordsjællands andet mål.

AC Horsens
Hallur Hansson spillede en stor kamp for AC Horsens, hvor han især i anden halvleg gjorde sig godt bemærket med en enorm arbejdsindsats, godt pres, flere bolderobringer og flere gode afleveringer. Han spillede en stor rolle i, at Horsens kom tilbage i kampen, selvom de kom bagud tidligt i anden halvleg.

Også James Gomez i forsvaret spillede en god kamp, hvor han kom i vejen for en del.

Kampens værste
Islandske Agust Hlynsson startede inde for første gang for AC Horsens, men den 20-årige offensivspiller formåede slet ikke at gribe chancen. Han satte ikke mange fødder rigtigt i første halvleg og blev hevet ud i pausen, hvor Jonas Thorsen blev sendt i aktion i stedet. 

Kampens detalje
Der er store forventninger til 16-årige Andreas Schjelderup i det nordsjællandske, og han viste også nogle lovende takter mod AC Horsens. Den unge nordmand modtog bolden i feltet og efter et par frække driblinger sendte han bolden ind i feltet til Magnus Kofod Andersen, der kunne sende bolden i mål. Det var en meget flot assist af Schjelderup, der også havde flere andre fine aktioner. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus