• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Bedst/værst: Målkrisen blev udstillet mod rivalen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vi er klar med bedst og værst fra opgøret mellem Randers FC og AGF.

Af Kenneth Jensen

Randers FC - AGF 1-0 (1-0)
1-0 Frederik Brandhof, selvmål (19.)

Kampens bedste
Randers FC
Der var mange fine præstationer fra Randers FC-spillerne. I forsvaret havde de godt styr på AGF, og på midtbanen styrede Lasse Berg Johnsen igen kampen. I angrebet viste Stephen Odey igen, at han er en forrygende spiller.

Vi går med midtbanespiller Lasse Berg Johnsen, der leverer et glimrende stykke arbejde centralt på banen. Han vinder bolde og er stærk i afleveringsspillet. Lidt vildt at tænke på, at Randers FC fandt ham i Raufoss for under et år siden. Han er hurtigt blevet et af de første navne på holdkortet i Kronjylland. 

AGF
Det var generelt en sløj præstation fra hele AGF-holdet, men Albert Grønbæk var en af de få spillere, der tog initiativ og havde succes med det, han foretog sig. Kom frem til nogle afslutninger og forsøgte at skabe noget offensivt.

Kampens værste
Der var flere AGF'ere, der ikke ramte dagen. Patrick Olsen og Anthony D'Alberto spillede dårlige kampe. Men angriber og kaptajn Patrick Mortensen havde ikke nogen god kamp. Han kæmper godt og vandt også nogle dueller, men overordnet set var han ikke så stærk, og der findes næppe en spiller i Superligaen, der betyder mere for sit hold. Han er talismanden i AGF. Manden, der skal score målene og animerer holdet. Så den målkrise, han er i for tiden, gør ondt. Ikke kun på Patrick Mortensen, men også på AGF. Bare ét mål i 10 Superliga-kampe har angriberen lavet i denne sæson, og i første halvleg blev hans målkrise udstillet med den store mulighed, han lossede langt over mål. 

Kampens detalje
Der er ikke langt fra succes til fiasko i fodbold. For en uge siden var det Frederik Brandhof, der sendte de 20.000 tilskuere på Ceres Park i ekstase, da han scorede det eneste mål i opgøret mod AaB. Men søndag mod Randers FC var han skurk.

Et indlæg fra Nicolai Brock-Madsen blev ramt af Brandhof, og afretningen snød Jesper Hansen så meget, at den også gik i kassen. Surt show for den unge midtbanespiller.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020