• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst/værst: OB vandt trods kæmpe målmandsdrop

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem OB og Randers FC.

Af Victor Risager

OB - Randers FC 2-1 (1-1)
Alhaji Kamara, 0-1 (23.)
Emmanuel Sabbi, 1-1 (45.)
Mart Lieder, 2-1 (58.)

Kampens bedste
OB

Jens Jakob Thomasen noterede sig for en assist I dagens kamp, men derudover spillede han også en stor kamp på midtbanen, hvor han flere gange viste sin dygtige afleveringsfod. Den 24-årige midtbanemand havde et hav af gode afleveringer og var omdrejningspunktet på fynboernes midtbane.

Randers FC
Flere nøglespillere måtte udgå undervejs fra Randers FC, men en spiller som Tosin Kehinde spillede hele kampen og leverede flere gode aktioner. Han stod for driblinger og fikse afslutninger, og den unge kantspiller var generelt en af kronjydernes farligste spillere i kampen.

Kampens værste
OB endte med at vinde, og det er Oliver Christensen nok ret glad for. Efter godt 20 minutters spil gav U21-landsholdskeeperen nemlig et mål til Randers FC. Med en dårlig førsteberøring serverede han nærmest bolden på et sølvfad for Alhaji Kamara, som vandt bolden og efterfølgende kunne trille bolden i et tomt mål.

Kampens detalje
I statistikkerne vil Jens Jakob Thomasen blive krediteret for assisten til Mart Lieders sejrsmål, mens Issam Jebalis involvering nok ikke vil fremgå af de gængse statistikker. Det er en skam, for tuneseren lod flot bolden gå videre mellem sine egne ben til Lieder, og på den måde viste han et forrygende overblik. Det fortjener ros.

Af kampens negative detaljer skal det nævnes, at Randers FC måtte se to af deres største profiler udgå med skader i kampen. Både topscorer Alhaji Kamara og anfører Erik Marxen måtte lade sig udskifte i første halvleg, inden Jesper Lauridsen udgik efter pausen. Især Marxens uheld så alvorligt ud, og man må håbe, at der ikke er tale om slemme skader til de tre.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus