Helt skidt: Så ringe er Liverpool når han spiller

Lørdag eftermiddag tabte Liverpool med 1-3 ude mod Leicester.

Liverpools mesterskabsdrømme hænger efterhånden i en særdeles tynd tråd.

Inden kampen mod Leicester lørdag var det velsagtens også de færreste, der for alvor kunne tro på, at The Reds ville genvinde det engelske mesterskab.

Ikke desto mindre led drømmene for de mange Liverpool-fansene et hårdt knæk, da Jürgen Klopps mandskab tabte med 1-3 på King Power Stadium.

Efter bare 17 minutters spil, måtte James Milner lade sig udskifte. I hans sted kom Thiago Alcantara på banen.

Stillingen ved pause var 0-0, og derfor var alle muligheder stadig åbne. Og udeholdets Mohamed Salah sendte da også Liverpool planmæssigt foran med 1-0 efter 67 minutters spil.

Men derefter brød ragnarok løs. Leicester-spillerne bombarberede Liverpools sidste tredjedel, og det resulterede i tre mål fra henholdsvis James Maddison, Jamie Vardy og Harvey Barnes.

Dermed er Liverpool fortsat på fjerdepladsen, men de kan være overhalet af både West Ham og Chelsea, når denne runde er ovre.

Særligt én spiller har ikke været god for Liverpool i denne sæson. Der er tale om Thiago Alcantara.

Når han har spillet mere end 60 minutter på banen i denne sæson - som han har gjort ni gange - er det blevet til fem nederlag, to uafgjorte og blot to sejre. Altså en sejrsrate på sølle 22 procent.