Blev hjemme fra træningslejr: Edmundsson fik ikke klubskifte på plads
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Blev hjemme fra træningslejr: Edmundsson fik ikke klubskifte på plads

Joan Simun Edmundsson jagtede et skifte, men han er fortsat at finde i OB.

Den 25. januar meldte OB ud på sin hjemmeside, at Joan Simun Edmundsson ikke ville rejse med på klubbens træningslejr til Spanien. Beskeden var, at den færøske landsholdsspiller skulle være klar til at agere hurtigt, hvis der opstod en mulighed for et klubskifte.

Nu er transfervinduet lukket i de fleste ligaer rundt i Europa, og Edmundsson har ikke fundet sig en ny klub. Dermed begynder det at ligne, at færingen til sommer forlader OB på en fri transfer.

De to parter har gennem længere tid forhandlet om en kontraktforlængelse, men Edmundsson har gjort fynboerne opmærksomme på, at han gerne vil have nye udfordringer i sin karriere.

Det kan potentielt være en rigtig skidt position, som Edmundsson nu er havnet i, for han risikerer, at Kent Nielsen i forårssæsonen kigger mod andre spillere, som har en fremtid i OB, og dermed kan Edmundsson blive reduceret til marginalspiller.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.