Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Blev Priske anbefalet til Genk af Thorup? Det holder jeg for mig selv

Jess Thorup vil ikke sige, hvad han anbefalede Genk at gøre, da han selv valgte at stoppe i klubben.

Han fik bare 39 dage i spidsen for belgiske Genk, og nu er Jess Thorup tilbage på dansk grund, hvor han har fået ansvaret som cheftræner i FC København.

Den tidligere Superliga-angriber forlod Genk, men inden han satte sig i bilen for at køre til Danmark for sidste gang, forsøgte han at hjælpe klubben ved at sige, hvad han syntes, klubben skulle gøre. Og nu 

Nu er Genk godt i gang med at finde en afløser, og tre mand er blevet sat i forbindelse med jobbet. Marc Brys, der skal have takket nej til jobbet, John van den Brom, der ser ud til at blive ny cheftræner i klubben, og Brian Priske.

Læs også:Uvished om to AaB-spillere efter nedlukninger i Nordjylland

Danskeren, der er cheftræner i FC Midtjylland og arbejdede med Thorup i netop FCM, har en fortid som spiller i Belgien, og han er en person, som Thorup har det godt med. Så var det Brian Priske, som Thorup anbefalede Genk at ansætte?

Det er Jess Thorup blevet spurgt ind til af B.T.

- Øøh ... det tror jeg, at jeg holder for mig selv, siger FCK-træneren til B.T. og forklarer:.

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - FC København

- Men det, jeg kan sige, er, at han jo har en historik i belgisk fodbold. Han har selv spillet i Genk - og også i Club Brügge - og han har haft familien med dernede. Men det andet vil jeg ikke kommentere på.

Jess Thorup har fået en kontrakt frem til sommeren 2024 og skal nu altså duellere med de gamle venner fra Ikast og Herning om førstepladsen i Superligaen. Netop FC Midtjylland er FC Københavns næste modstander, når FCK gæster Herning og FCM.

Læs også:Medie: Genk overvejede Brian Priske, men går efter Utrecht-træner

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Barcelona jagter Højbjergs midtbanemakker

Læs også:Priske sættes i forbindelse med jobbet som ny Genk-cheftræner