Superliga

Bolanos: Kun plads til hurtigt skud

Den costaricanske kant var tilfreds med FCK-presset, men målet manglede selvfølgelig.

Med to mål mod AaB i søndags fik Christian Bolanos hul på målbylden i denne sæsons Superliga, men det medførte ikke en ketchup-effekt, for costaricaneren brændte en god mulighed midt i 2. halvleg mod Nordsjælland.

Få minutter tidligere var Lars Jacobsen gået til baglinjen og kigget forgæves efter Bolanos skråt bagved, men i det 67. minut sad kombinationen, som den skulle. Bolden kom trillende perfekt til Bolanos, men han sendte den snert forbi det lange hjørne.

- Ja, det er rigtigt, men der var ikke så meget at gøre i situationen. Jeg får bolden perfekt og kigger op, men der var så mange folk foran mig, så der var kun tid til at sparke direkte til den, og så gik den desværre lige forbi, siger Bolanos til tipsbladet.dk ovenpå nederlaget til FC Nordsjælland.

- De spiller rigtig godt med bolden og så har de en spiller mere på midtbanen, hvilket betød, at vi virkelig måtte fighte. Men det synes jeg også lykkedes. Vi får skabt nogle gode chancer og lægger et godt pres på dem til sidst, men vi får så ikke scoret. Hvorfor? Det er ikke til at forklare, sådan er fodbold nogle gange, siger FCK-kanten, der nu ikke var slået ud over forårets første nederlag.

- Nej, vi er stadig tre point foran, så nu må vi fokusere på den næste kamp.