Video : Tipsbladet
Superliga

Bomber for Norge: Superliga-klub henter angriber

FC Nordsjælland styrker holdet med en ung angriber, der har banket mål ind for de norske ungdomslandshold.

FC Nordsjælland har et godt øje til det norske marked, hvor de blandt andre har hentet Andreas Schjelderup.

Nu får det norske stortalent selskab af en landsmand. FC Nordsjælland henter således den blot 16-årige angriber Sindre Walle Egeli. Nordmanden kommer til fra Sandefjord i Norge på en treårig aftale, skriver klubben på sin hjemmeside.

Sindre Walle Egeli har endnu sin førsteholdsdebut til gode i Sandefjord, men det var forventet, at han fik den, hvis de kunne holde på ham..

Den unge angriber havde flere tilbud, men valgte i sidste ende FC Nordsjælland, som han rejser til den 10. juli sammen med sin familie.

Familien rejser hjem igen efter en uge, og så står 16-årige Sindre Walle Egeli på egne ben i Danmark, hvor han skal bo sammen med mange af klubbens andre unge spillere.

I FC Nordsjælland skal han med tiden forsøge at etablere sig på førsteholdet. Fortsætter han sin positive udvikling, så kan det sagtens være, at der ikke går særligt længe før han bomber løs i Superligaen.

Af den tidligere Sandefjord-spiller Samir Saric bliver han kaldt et af sin årgangs største talenter, og det har han også allerede bevist på de norske ungdomslandshold.

I snit scorer han et mål i hver landskamp. Han har indtil videre fået 12 optrædener tilsammen for U15- og U16-landsholdet. Den seneste tid har han været en del af U19-holdet i Sandefjord.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.