Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Bookmaker udbetaler penge på Silkeborg-nedrykning

Bookmakeren Bet25 har valgt at udbetale gevinst til dem, der har spillet på, at Silkeborg IF rykker ned.

End ikke halvdelen af grundspillet er overstået, men der er nok mange, der allerede har afskrevet Silkeborg IF i overlevelseskampen i Superligaen.

Bookmakeren Bet25 har i hvert fald.

Læs også:Optakt: Randers FC - AC Horsens

De kunder, der har satset penge på, at Silkeborg IF rykker ned i denne sæson, får allerede nu udbetalt gevinsten. I en sæson med tre nedrykkere anser bookmakeren det ikke længere for sandsynligt, at sejrsløse Silkeborg overlever.

- Med kun tre point i 10 kampe er det efterhånden svært at finde argumenter for, at Silkeborg IF kan redde endnu en sæson i Superligaen. Målene fortsætter med at hagle ind, og samtidig virker det som om, at spillerne har mistet troen på, at det kan lade sig gøre. Derfor tøver vi heller ikke med at udbetale gevinst til de spillere, der har satset penge på en Silkeborg-nedrykning, udtaler Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25, i en pressemeddelelse.

Læs også:Okkels Efter 10 kampe uden sejr: Vi har det allesammen forfærdeligt

Silkeborg IF skal i de kommende tre kampe op mod ligaens nuværende top tre, FC København, FC Midtjylland og AGF, og det er svært at forestille sig, at der venter oprykkerne ret mange point. Det lægger også til grund for, at Bet25 har valgt at udbetale gevinsten på en Silkeborg-nedrykning.

Silkeborg IF gav inden sæsonstart odds 1.75 på at rykke ud af Superligaen.

Læs også:Lyngby glæder sig over udesejr: Nu skal vi ikke høre på det længere

Læs også:Presset Silkeborg-træner: Omverdenen peger fingre af os

Læs også:Lyngby vinder og forværrer Silkeborgs krise