• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Brann og Esbjerg enige om Pusic

Brann og Esbjerg enige om Pusic
Illustration

Brann står ikke længere i vejen for Esbjerg om Martin Pusic, og nu mangler spiller og klub kun at blive enige om en kontrakt. En handel kan falde på plads inden længe. 

Af Martin Davidsen

Den østrigske angriber Martin Pusic nærmer sig Esbjerg med hastige skridt. I går kom det frem, at Pusic' norske klub Brann har givet parterne lov til at tale sammen, og derfor har Pusic ifølge BT været på besøg i den vestjyske klub. Sagen er nu så fremskreden, at det kun er de personlige detaljer, der mangler at blive bekræftet mellem Esbjerg og spilleren.  

Der er således ikke nogen knaster mellem Esbjerg og Brann i forhold til et klubskifte, for de to parter er enige om betingelserne for et vestjysk køb af østrigeren. 

I Bergen vil sportsdirektør Roald Bruun-Hanssen gerne bekræfte, at Brann er enige med en anden part om et salg.

- Vi er enige med en anden klub om prisen, og derfor har vi givet klubben lov til at tale med Martin. De har snakket sammen nu, og jeg tror, at de hver især overvejer sagen. Hvis de er enige, regner jeg med, at han skifter til klubben inden for et par dage, siger Roald Bruun-Hanssen til tipsbladet.dk.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger er det ganske rigtigt Esbjerg, der er tale om, men den norske sportsdirektør vil ikke bekræfte det.

Han vil dog gerne give Martin Pusic nogle pæne ord med på vejen til sin nye klub. 

- Han er en angriber, der også kan spille 10'er-positionen. Han har gjort det godt for os, og han har arbejdet hårdt både offensivt og defensivt. Han er god i boksen, og han har scoret ni mål for os – mange gange i vanskelige situationer. Jeg tror, han kan udvikle sig yderligere, for hans fysiske styrke gør, at han også er god, selvom han står med ryggen til mål, fortæller Bruun-Hanssen. 

Niels Erik Søndergaard fra Esbjergs sportslige ledelse bekræftede mandag, at klubben er tæt på forstærkninger

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Optakt: AGF - FC Nordsjælland

AGF kan sikre sig fjerdepladsen med en sejr over FC Nordsjælland, der omvendt kan bringe spænding tilbage i dysten om...

Mere Superliga

Fokus