• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

Brøndby-angriber vil blæse til angreb og straffe Vejle

Foto: Getty Images

Brøndby får i den grad brug for en sprudlende offensiv, når holdet søndag aften gæster Vejle i 3F Superligaen. Det mener Mikael Uhre, der vil have sit hold fremad.

Af tipsbladet.dk

Der venter en spændende og intens dyst søndag aften i Nørreskoven. Vejle Boldklub og Brøndby brager sammen i 3F Superligaen, og det bliver et opgør mellem to hold, der vil gøre meget for at spille offensiv fodbold.

Især Vejle har i denne sæson vist masser af vilje til at gå højt op uanset, hvilke fornemme navne der står på modstandernes trøjer. Det er dog præcis det, som Brøndby-mandskabet skal forsøge at udnytte søndag.

Læs også:FC Nordsjælland uden flere profiler mod AaB

Det mener Brøndby-angriber Mikael Uhre, der selv skal være med til at kreere det offensive:

- Vi skal tage noget af det gode spil med, som vi viste mod OB før landsholdspausen, for det var en god præstation i rigtig lange perioder. Vi skal ud og tage både det gode, offensive spil med, men også den stabile defensiv, som vi viste gennem det meste af kampen mod OB. Vejle vil gerne fremad på banen, så det bliver spændende at se, om vi kan udnytte den plads. Det har i hvert fald været nogle åbne kampe, de har spillet indtil videre. Så det er klart, at det skal vi bare ud og angribe, siger Mikael Uhre til klubbens hjemmeside.

Læs også:Skadet Brøndby-spiller kan være færdig for i år

Uhre er en af de angribere i 3F Superligaen, der har været med i flest mål, og det betyder meget for ham, at han er i stand til at hjælpe holdet med mål – om det så er ved hjælp af at score mål eller lave assists.

- Det betyder meget for mig, at jeg har været med til at skabe chancer og score mål. Det er det, jeg går på banen for, og mål hjælper jo holdet, og så er jeg egentlig lidt ligeglad om det er mål eller assists. Så længe jeg kan være med til at være indblandet i en scoring og hjælpe holdet, så er det dejligt. Det er holdet, man kæmper for. For når man præsterer som hold, så bliver der også oftest lagt mærke til de individuelle kvaliteter, mener angriberen.

Der er kampstart søndag klokken 18.00 i Vejle.

Læs også:Tidligere BIF-profil smider Beckhams hold ud af slutspillet

Læs også:Vejle forlænger med Hummel og spiller i ny trøje søndag

Læs også:Brøndby-komet vil jagte chancen i svær kamp

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020