Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-chef om strategi: Fremhæver spansk storklub som forbillede

De har store ambitioner på Vestegnen, præcis som de har i Atletico Madrid, som er Brøndbys forbillede, når det kommer til spilfilosofi.

Den spanske klub Atletico Madrid er kendt for at have en særlig spillestil. Den måde at spille fodbold på, vil de også gerne praktisere på hos Brøndby, fortæller klubbens fodbolddirektør Carsten V. Jensen til TV3 Sport.

Læs også:Hobro-back spår svær kamp: Esbjerg har intet at tabe

- Et mere pragmatisk spil, hvor man kan dominere kampe, som vi skal på hjemmebane. Dominere vores modstander og vinde bolden højt, men også nogle gange mod dygtige modstandere kunne være tilfredse med ind i mellem at forsvare den hjem. Det er dog ikke det samme, som at man skal være passive og miste intensitet i spillet, understreger Carsten V. Jensen og uddyber.

-Vi har alle sammen set, at Atletico Madrid kan spille lavt og forsvare i store dele af kampen uden at have bolden og komme hjem med et resultat. Men vi har også set dem være dygtig på bolden og bryde modstanderne ned på den måde og have et aggressivt presspil. Så kan vi lande noget i retning af det, er det også fint, siger Carsten V. Jensen.

Læs også:Ross: Vi skal have kigget på vores indstilling

Se hele det fem minutter lange interview i videoen over artiklen.

Læs også:Chelsea slog Aston Villa efter comeback i anden halvleg

Læs også:Stor uenighed: Var Zecas tackling til rødt kort?

Læs også:OB-spiller om muligt forlænget ophold: Vi er ikke begyndt at tale sammen endnu