Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Brøndby IF-angriber indkaldt til landsholdet

Brøndby-angriber er kaldt op til landsholdet, der er ramt af sygdom.

Når det norske fodboldlandshold møder Irland og Finland i et par landkampe, er en Brøndby IF-spiller indkaldt af landstræner Ståle Solbakken.

Den tidligere FCK-træner har angrebskvaler, og derfor er 28-årige Ohi Omoijuanfo indkaldt for at hjælpe med at sikre et par gode resultater for Norge.

Brøndby-bomberen har haft et fint efterår for de blå-gule, og han har også tidligere smadret mål ind for Molde i Eliteserien. Og nu skal han altså vise sig frem for Solbakken, der har indkaldt den 28-årige, da tidligere FCM-angriber Alexander Sørloth er syg. 

- Han ankom småsyg (Sørloth), og Ola (Sand, landsholdslæge) er usikker på, om det bliver bedre eller dårligere. Får han det dårligere, er vi lidt i beknep med angribere, fordi Erling (Haaland) ikke er med i første kamp (mod Irland, red.). Derfor kommer Ohi i løbet af aftenen eller med det første fly i morgen, siger Ståle Solbakken på et pressemøde fra Irland.

Ohi Omoijuanfo har en enkelt A-landskamp på cv'et indtil videre.

Norge møder Irland den 17. november, inden der venter en kamp mod Finland tre dage senere. Begge kampe er testkampe, da det norske landshold missede billetten til VM i Qatar.

Ohi Omoijuanfo er den eneste Superliga-spiller, der er udtaget til det norske landshold.