Foto: Getty Images
Superliga

Drømmescenarie: Kæmpe Lindstrøm-gevinst venter BIF

Brøndby IF har udsigt til en kæmpe millionindsprøjtning den dag, at Jesper Lindstrøm bliver solgt.

Når det regner på præsten, drypper det på degnen, og når det regner med millioner over Frankfurt, drypper det på den københavnske Vestegn.

Jesper Lindstrøm kan for anden gang i sin relativt korte karriere forgylde barndomsklubben Brøndby IF, når han forventeligt bliver solgt fra Eintracht Frankfurt til en storklub.

I sidste uge kunne Tipsbladet afsløre, at mastodonter som Liverpool og Napoli viser interesse for den danske landsholdsspiller, og det er blændende nyt for Brøndby.

Ifølge Tipsbladets oplysninger skal Brøndby IF have tæt på 20 procent af et fremtidigt salg af Jesper Lindstrøm. Brøndby skal helt nøjagtig have knap 20 procent af det beløb, som overstiger 52 millioner, der var den pris, Frankfurt betalte i sommeren 2021. 

Det vil altså sige, at hvis Eintracht Frankfurt sælger Jesper Lindstrøm for 250 millioner, hvad der næppe er helt urealistisk, indkasserer Brøndby i omegnen af 35 millioner kroner. Sælges Lindstrøm for 300 millioner, er Brøndbys andel tæt på 45 millioner. 

Carsten V. Jensen gnider sig i hænderne
På direktionsgangen i Brøndby IF har Carsten V. Jensen svært ved at skjule et skævt smil, når snakken falder på Jesper Lindstrøm og de millioner, offensivspilleren kan indbringe klubben i fremtiden.

- Forhåbentlig kommer et skifte til at smitte af på Brøndby, siger "CV".

Han fastslår, at pengene kommer, hvis de kommer, og at det ikke er millioner, han regner med i ligningen, når han ser ud i fremtiden. 

- Vi er ikke i kontrol over det, men vi kan have en forhåbning om, at der sker noget. Vi har lavet en rigtig fin transfer, og der er kommet fine bonusser ind undervejs. Skulle der blive en transfer af ham til en stor sum penge, vil det igen gavne Brøndby.

- Alt i alt må man bare sige, at det har været et drømmescenarie med ”Jobbe”, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Brøndby-bossen kalder Jesper Lindstrøm for en "super ambassadør" for klubben, og selv om der ryger millioner i kassen den dag, Frankfurt-spilleren bliver solgt, håber han, at Lindstrøm har is i maven og ikke træffer en forhastet beslutning.

- Det vigtigste er, at han er et godt sted, og det er han. Der er tale om en ung spiller, som skal tage skridtene i det rigtige tempo. Om det er nok med halvanden eller to sæsoner i Bundesligaen, før ”Jobbe” skal videre, skal jeg ikke vurdere, men han er måske på næsthøjeste niveau lige nu, så hvis han skal skifte, skal det være til den absolutte top, siger Carsten V. Jensen.

22-årige Jesper Lindstrøm har i 62 kampe for Eintracht Frankfurt scoret 14 mål og lavet 12 assists.