• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Brøndby-spiller erkender: Gamblede ved AGF-målet

Foto: Getty Images

Brøndbys Jacob Rasmussen erkender, at han satsede ved Patrick Mortensens mål i mandagens opgør mod AGF.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby lignede efter første halvleg i mandagens kamp mod AGF et hold, der var godt på vej mod at vinde. Men efter pausen blev 1-0-føringen til 1-1, og det kom efter et mål, hvor der blev satset fra Brøndbys Jacob Rasmussens side.

Det fortæller han om i et interview med Viaplay, hvor han forklarer, hvad der skete ved AGF's mål i opgøret, som ikke fik flere mål.

- De kommer lidt fri ovre i den ene side, og han (Beijmo red.) kommer ind på sit højreben, tror jeg, og vil lave et indlæg. Jeg tror et eller andet sted, at jeg gambler lidt, hvor han vil spille, ham der står på kanten af feltet, siger han og fortsætter:

- Så ender han (Mortensen red.) med at stå helt alene. Det er ikke det bedste mål at få imod, lyder det fra Jacob Rasmussen.

Han slår desuden fast, at han ærgrer sig over, at det endte med uafgjort med tanke på blandt andet den gode opbakning, som de fik fra publikummet på lægterne.

Næste opgave for Brøndby er mod ærkerivalerne fra FC København, hvor de kan få indhentet en del af det tabte fra denne runde, hvor FCK vandt i Randers, og dermed er de nu tre point foran Brøndby. 

Rasmussen slår dog fast, at deres gode periode er noget, som de tager med sig til deres kommende kamp.

- Vi har tabt én kamp i de sidste 11, og det vidner om et hold, der er solide og stabile. Det er noget af det, som vi skal tage med ind i Parken og få de tre point, fortæller Brøndby-midterforsvareren.

Hele interviewet kan ses i videoen øverst i artiklen.

Hos Brøndby var der dog også gode dele i offensiven mod AGF. Læs mere om det her.