• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Brøndby tæt på stort salg af midtbanetalent

Foto: Getty Images

Brøndby kan være meget tæt på at vinke farvel til midtbanetalentet Morten Frendrup - et salg til den italienske Serie A lurer lige om hjørnet

Af Torsten Kjems Hansen

Brøndby ser ud til at være tæt på endnu et spillersalg.

Denne gang er det 20-årige Morten Frendrup, der ser ud til at være tabt for de blå-gule - talentet ser nemlig ud til at fortsætte karrieren i den italienske Serie A, hvor Genoa skal være klar med en kontrakt.

Det er de to transfer-stærke journalister Fabrizio Romano og Gianluca DiMarzio, der begge skriver, at den unge dansker skal være på vej til den italienske klub.

Falder detaljerne på plads omkring den talentfulde midtbanespiller, kan handlen indbringe Brøndby IF omkring 26 millioner kroner, hvis de to journalisters oplysninger er korrekte.

Brøndby solgte torsdag topscorer Mikael Uhre til Philadelphia Union, og aktuelt blæser der også rygter om forsvarsgeneral og anfører Andreas Maxsøs mulige exit fra Brøndby.

Hvis Frendrup-handlen falder på plads og muligvis bliver efterfulgt at Maxsø - så er der næppe tvivl om, at fodbolddirektør Carsten V. Jensen får travle dage i forhold til at jente forstærkninger til Brøndby-truppen frem mod mandagens luknings af transfervinduet.

Brøndby har nemlig også skilt sig af med Tobias Børkeeiet, Anton Skipper, Jens Martin Gammelbye og Michael Lumb, så nye kræfter må snart være et krav på den københavnske vestegn.

Få et overblik over Brøndby og resten af Superliga-klubbers aktivitet i januars transfervindue - læs her