Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Brøndby-talent: Min mission er at spille fast

Andreas Bruus håber, at han kan fortsætte med at starte inde for Brøndby IF.

I nul af de første 24 spillerunder i sidste sæson var Andreas Bruus i aktion for Brøndby IF, men i slutningen af sæsonen brød den 21-årige wingback for alvor igennem på den københavnske Vestegn.

Han spillede sæsonens således sidste 12 kampe og startede inde i otte ud af ti kampe i Superligaens Mesterskabsspil. Det skyldtes til dels en skade til Jens Martin Gammelby, men Andreas Bruus håber at beholde startpladsen i den kommende sæson.

Det siger han til Brøndbys hjemmeside.

Læs også:Kasper Fisker glæder sig over skifte til “arbejderklubben” Fremad Amager

- Det er selvfølgelig min mission at spille fast på den højre back, men med det mål kommer også hårdt arbejde, så jeg skal bare klø på og fortsætte. Alt det, jeg har leveret indtil videre, skal fortsætte på et højt niveau og være kontinuerligt over en længere periode. Så det er forhåbentlig min plads et stykke tid endnu, hvis jeg fortsætter mit hårde arbejde og præstationer, siger han.

Det var først i løbet af vinteren, at Andreas Bruus begyndte at spille som back i Brøndby. Tidligere har han nemlig været angriber, men han så posiitionsskiftet som en chance, da det kom på tale, fortæller han.

- Jeg tror, hvis Niels havde sagt et halvt år forinden, at jeg skulle ned på backen, så havde jeg nok været en lille smule overrasket. Men den chance, jeg fik fra trænerteamet på det tidspunkt, det så jeg som en langt større chance, end det var et tab.

Læs også:Rezan Corlu tilbage i Brøndby: Den største klub i Danmark

- Og det var jo over alt forventning, at jeg kunne slutte sæsonen sådan, og mere end jeg turde drømme om. Jeg havde jo ikke regnet med særlig meget for at være ærlig, for det kan man jo ikke tillade sig, når man ikke havde spillet mere, end jeg havde på det tidspunkt. Så alt har for mit vedkommende bare været meget positivt efter Corona-pausen, siger han til Brøndbys hjemmeside.

Bruus og Brøndby indleder den kommende sæson mod FC Nordsjælland på hjemmebane den 13. september.

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:FCN har styr på truppen og på transfers: Ikke så sexet i medieverdenen

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020