• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Nordsjælland har hentet Brøndbys U/19-spiller Mikkel Jensen.

Af Martin Davidsen

Sent torsdag aften hentede FC Nordsjælland den danske U/19-spiller Mikkel Jensen i Brøndby. Det bekræfter sidstnævnte klub på sin hjemmeside.

Brøndby oplyser, at man har solgt Mikkel Jensen til FC Nordsjælland, da man ikke er blevet enig med spilleren om en kontraktforlængelse.

- Mikkel er en dygtig, ung spiller, som stadig har meget at lære, men til gengæld også har været igennem en god udvikling i Brøndby IF. Derfor ville vi gerne fortsætte arbejdet med at gøre ham klar til at tage skridtet til at blive Superligaspiller. Efter lang tids forhandlinger har vi dog måttet indse, at det ikke var muligt at nå en aftale.

- Vi har haft en positiv dialog, men vi må erkende, at mennesker er forskellige og dermed også har forskellige behov. Mikkel og hans familie har flere gange givet udtryk for, at han har brug for ro omkring sig i forhold til de ydre rammer, og derfor er vi også glade for at kunne hjælpe ham videre i karrieren. Vi ønsker Mikkel held og lykke, og vi glæder os til at følge ham i FC Nordsjælland, siger Brøndbys sportschef Ole Bjur.

Mikkel Jensen er en spændende offensivspiller, der har været en del af de danske ungdomslandshold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus