• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Friis Daugbjerg

Brøndbyfans gav Slimane en uforglemmelig debut: Jeg fik kæmpe kuldegysninger

Foto: Getty Images

Brøndbys unge midtbanespiller Anis Slimane fik debut i 0-2 sejren på udebane i OB, og det var en fantastisk oplevelse, siger han.

Af Anders Friis Daugbjerg

Søndag aften åbnede Brøndby forårssæonen på udebane, da mandskabet krydsede klinger med OB, og her blev det til en 0-2 sejr.

Mange Brøndbyfans havde trodset det dårlige vejr, og havde vanen tro fulgt med sine helte til Odense, hvor gårsdagens opgør skulle spilles.

Udover en sejr på 0-2, så kunne de glæde sig over debuten til 18-årige Anis Slimane, som spillede alle 90 minutter på den centrale midtbane.

Slimane gjorde en fin figur, og efter kampen prøvede han at sætte nogle ord på, hvordan han havde oplevet Brøndbys fans og sin debut:

Læs også:BIF-profil imponeret af debutant: Vi kommer til at se meget mere til ham

- Det var en helt ubeskrivelig følelse. Jeg kunne godt mærke varmen i kroppen og kuldegysningerne, da jeg skulle ned til fansene. Det er jo noget, jeg har glædet mig til i så mange år, så det var en kæmpe drøm, der gik i opfyldelse, siger Anis Slimane til Brøndbys hjemmeside, og fortsætter.

- Jeg skulle vænne mig til nogle forskellige ting. Det var første Superliga-kamp, der var mange mennesker, men banen var selvfølgelig det sværeste at vænne sig til. Jeg kunne godt mærke, at jeg lige skulle fornemme, hvordan berøringerne skulle være, men efter 15-20 minutter synes jeg, at jeg kom ind i kampen, og i anden halvleg havde jeg nogle fine aktioner og generelt bedre styr på bolden.

Efter kampen gik Slimane hen til Brøndbys medrejsende fans for at fejre sejren, og det er noget, Slimane sagtens kan vende sig til - det var nemlig en helt surrealistisk oplevelse.

- Jeg fik kæmpe kuldegysninger, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre eller sige. De er der jo bare hele tiden – om vi er bagud, foran eller kæmper lidt med spillet. Det var helt fantastisk at fejre sejren med dem.

Læs også:FCM uden flere profiler mod Lyngby – 17-årig kan debutere

- Det var en stor dag for mig. Det var min første Superliga-kamp, og det var en kæmpestor oplevelse. Men for mig handler det om at bevare roen og fokusere på de ting, jeg skal forbedre, og det begynder jo allerede med træning i morgen.

Med sejren spillede Brøndby og Slimane sig op på fjerdepladsen i Superligaen.

Læs også:SIF-stopper utilfreds med AaB-scoring: Det kan vi ikke acceptere

Læs også:Hobro har holdet klar mod Sønderjyske: Ny forsvarsspiller kan få debut

Læs også:Video: Esbjerg slår FC København i premieren

Superliga

Mere Superliga

Fokus