• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Frederik Krabbe er færdig i AGF, men højre backen har flere bejlere, der nu er til overvejelse.

Af Torsten Kjems Hansen

Tirsdag aften var sidste gang Frederik Krabbe spillede på hjemmebanen i AGF-trøjen. Kontrakten udløber efter sæsonen og bliver ikke forlænget til forsvarsspillerens egen fortrydelse.

Krabbe ville meget gerne fortsætte i AGF, men ledelsen har ikke ønsket at forlænge samarbejdet.

Derfor gælder det nu om at finde en ny klub, og der er allerede flere muligheder for forsvarsspilleren, der har spillet mere end 130 kampe for AGF.

- Jeg skal spille et sted, hvor der er et tilpas højt niveau og hvor klubben gerne vil have mig. Derfor er jeg også glad for, at der kun har været seriøse henvendelser fra gode klubber. Nu skal vi se på, hvad der er bedst for mig som spiller, siger Frederik Krabbe til Århus Stiftstidende.

Han har kæmpet for at overbevise trænere og ledere i AGF om, at han havde en fremtid i klubben, men kampen viste sig forgæves.

- Jeg synes, at jeg har gået ind og vist de kvaliteter, som jeg har. Jeg tror dog, at beslutningen allerede var taget inden sæson gik i gang. Derfor har det også været belejligt for mig, at jeg kunne få mulighed for at spille i foråret, siger han.

Frederik Krabbe får muligvis en sidste chance for at vise kvaliteter for en kommende arbejdsgiver, når AGF i weekenden runder sæsonen af mod rækkens anden oprykker HB Køge.

Superliga

Mere Superliga

Fokus