Video : Tipsbladet
Superliga

Carlgren tæt på udløb: Det kan få mig fra Randers

Det er meget afgørende for Patrik Carlgren, hvordan familien har det, fortæller han.

Patrik Carlgren har til sommer været seks år i Randers, men det er samtidig også dér, hvor han har kontraktudløb med klubben - og der er stadig med få måneder tilbage ikke lagt noget fast for ham.

Det fortæller han om i et interview på TV3 Sport i programmet Offside.

Her fortæller han, at der er mange ting med i overvejelserne, hvor særligt familiens ve og vel betyder utroligt meget, når han også skal kunne slappe af og præstere inde på banen for sin klub. Og så er der også andre, der skal være enige.

- Alle skal være tilfredse. Jeg skal være tilfreds og klubben skal være tilfreds. Jeg har været her i seks år, og jeg lukker aldrig en dør til Randers. Jeg har et godt forhold til Søren (Pedersen, sportsdirektør red.), og vi har dialog med hinanden og jeg skal aldrig gøre noget bag hans ryg eller klubbens, siger han og fortsætter:

- Jeg er bare fuldstændig åben, og det kommer jeg altid til at være. Det som de har gjort for mig, det skal jeg gøre tilbage. Snakken er mellem min agent, Søren og mig, og det er de tre parter, som skal være tilfredse, lyder det fra Carlgren.

Derudover kommer han ind på, at der både i sommeren og i januar har været andre klubber, og han slår endvidere fast, at der også har været tilbud før hvor pengene var større - men ikke store nok til at lokke ham videre.

- Hvis jeg skal videre fra Randers, så skal der komme et vildt godt tilbud for mig og min familie, fastslår den svenske keeper.

En af de steder, som han har været et emne er i Frankrig, afslører han desuden.

Tidligere i karrieren var han ét år i tyrkiske Konyaspor, hvor det ikke blevet til det store med spilletid, og det med at ryge på en bænk igen er noget, som er i overvejelserne også.