• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Carsten V. Jensen: Tre måske flere nyindkøb på vej

Foto: Getty Images

Og det bliver spillere til startopstillingen, fastslår Brøndby-fodbolddirektøren.

Af Oliver Okstrøm

Det er snart tid til et nyt transfervindue i dansk fodbold, og en af de klubber, som har udsigt til en del at se til er Brøndby. Og der kan de også godt mærke nu, at man er ved at være tæt på de sidste kampe af sæsonen.

Det fortæller klubbens fodbolddirektør Carsten V. Jensen i et interview med Viaplay.

- Selvfølgelig bliver det mere intenst mod slutningen af sæsonen, hvor vi begynder at kigge ind i en ny sæson, siger Carsten V. Jensen, der dog ikke vil afsløre nogen af de navne, der kunne være på vej til klubben.

I stedet kan han dog godt give et nummer på antallet af nye spillere, der nok vil være på vej, når transfervinduet åbner op igen. Og det er måske endda i underkanten, kommer han frem til.

- Ja, der skal nok nogle justeringer til eller tre. Og hvem ved? Måske også lidt mere, fordi det er også naturligt, at der sker lidt udskiftning og nyt blod, sier han og fortsætter:

- Jeg vil ikke stå her og sige præcist, hvor vi skal lande henne. Men jeg vil gerne sige, at der er mange af de spillere, som vi så på tavlen her før, som kommer til at spille for Brøndby til næste år.

Han peger derudover på, at det er tydeligt for ham, at det handler om at få skabt en så konkurrence-dygtig trup som overhovedet muligt, så der er kamp om pladserne i den københavnske vestegnsklub.

- Dem vi henter ind skulle gerne være nogle, der kan konkurrere om pladser i start-11'eren, fortæller han.

Carsten V. Jensen fastslår endvidere, at man i de sidste kampe ikke vil se eksperimenter fra deres side i kampene, selvom de ikke længere har noget at spille for. Det kan man se mere om i videoen øverst i artiklen.