• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Chokeret FCK-svensker: Hvordan får man rotter med på stadion?

Chokeret FCK-svensker: Hvordan får man rotter med på stadion?
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Der blev kastet rotter efter FC København-spillerne søndag, hvor klubben mødte Brøndby på udebane. Blandt andet efter Ludwig Augustinsson, der skulle sparke et hjørnespark. Og FCK-svenskeren indrømmer, at han var en smule i chok.

Af Kenneth Jensen

FC København kom hjem med alle tre point, da klubben søndag vandt med 1-0 ude over Brøndby IF, men sejren blev beskæmmet af, at en eller flere personer fra Brøndbys ende kastede rotter mod FCK-spillerne - blandt andre Ludwig Augustinsson - i anden halvleg.

Den svenske back var på vej ud for at sparke et hjørnespark, da der blev kastet fire rotter mod Augustinsson og en holdkammerat. Svenskeren, der skifter til Werder Bremen til sommer, erkender, at det ikke lige var, hvad han havde regnet med.

- Jeg hørte bare, at der kom noget bag min ryg, og så så jeg, at det var to til tre rotter. Jeg var lidt i chok faktisk, og jeg tænkte, at hvis jeg havde været uheldig, havde de ramt mig. Det var rigtig ulækkert, siger Ludwig Augustinsson til DR Sporten og forklarer:

- Jeg tænkte mest på, hvordan man får dem ind på stadion. Men jeg tog gerne det næste hjørnespark, og det vigtigste var, at jeg ikke kom ud af balance, siger han.

Ud af balance kom hverken Augustinsson eller FC København, der på et Benjamin Verbic-mål 25 minutter før tid vandt opgøret med 1-0. Dermed har FC København et forspring på 13 point til Brøndby IF før de sidste syv runder i mesterskabsspillet i Superligaen.

Troels Bech, Brøndbys sportsdirektør, har efter rottekasteriet udtalt, at klubben nu vil kigge overvågningsbillederne igennem for at finde og straffe de folk, der kastede med rotter mod FC Københavns spillere.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

LIVE: MÅL - Sisto scorer

FC Midtjylland snublede i første runde af Superligaen men har siden genoprettet selvtilliden ved at sikre europæisk g...

Mere Superliga

Fokus