• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Chokskifte: Kian Hansen skifter fra FCM til FCN

Chokskifte: Kian Hansen skifter fra FCM til FCN
Foto: FC Nordsjælland

FC Nordsjælland henter Kian Hansen i en overraskende transfer i FC Midtjylland.

Af Ole Hoffskov

FC Nordsjælland har taget afsked med en hel del spillere i dette transfervindue. Nu er det endelig blevet tid til at hilse på.

Farum-klubben har fredag præsenteret sommerens første nye spiller - hvis man fraregner klubbens egne talenter fra Right to Dream-akademiet - og det er en rutineret herre, der er stemplet ind. 

FC Nordsjælland har således hentet midtstopperen Kian Hansen i FC Midtjylland i, hvad der må siges at være en noget uventet transfer. Og altså endnu en opsigtsvækkende af slagsen to danske klubber imellem.

- Vi har ledt efter en person og spiller, der både vil kunne gå forrest på banen i kraft af sit niveau, sin erfaring og sine lederegenskaber, og samtidigt er en person, der uden for banen tror 100% på den måde, vi uddanner unge mennesker og fodboldspillere på i FC Nordsjælland og vil være en aktiv del af det, siger sportschef Jan Laursen.

- Det har Kian overbevist os om, at han er den rigtige til, og vi har overbevist ham om, at vi er det rigtige sted for ham til at kunne gøre en forskel, der kan være med til at rykke en klub og alle de unge mennesker, der skal tage den videre til det næste niveau. Vi er meget glade for, at Kian nu er en del af os, og vi glæder os til, at han for alvor bliver integreret i gruppen og i klubben.

Cheftræner Flemming Pedersen ser frem til at få en rutineret mand i det centrale forsvar. 

- Der er ingen tvivl om Kian Hansens niveau på en fodboldbane. Hans stabilitet, erfaring, lederegenskaber og fighterevne er bevist over mange sæsoner, og det er bestemt brugbare kvaliteter for så ung, talentfuld og lærevillig en trup som vores. Kian har alle forudsætninger for at passe perfekt ind i vores miljø qua hans nysgerrighed for spillet og måden, vi arbejder på, siger Flemming Pedersen og tilføjer:

- Vi har store forventninger til Kian hos os, og vi ved, han har det samme til sig selv. Vores snakke med Kian har ikke efterladt os med nogen som helst tvivl om, at han er lige præcis den type spiller og menneske, som vi har ønsket os allermest som en tilføjelse til vores unge og sultne hold her i FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland oplyser ikke, hvor lang en kontrakt Kian Hansen har underskrevet. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.