• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Claus Steinlein smittede assistent på første arbejdsdag

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjylland-direktøren kom til at smitte to, inden han kom i coronakarantæne, fortæller han.

Af Victor Risager

FC Midtjylland har været ramt af coronavirussen i de seneste uger.

Først blev midtbanespilleren Evander testet positiv for et par uger siden, og kort før Champions League-braget mod Ajax kunne midtjyderne melde om to nye smittede, nemlig midtbanespiller Jens-Lys Cajuste samt administrerende direktør Claus Steinlein.

Sidstnævnte havde ellers ikke mærket noget til virussen og havde ikke nogen symptomer. Men selv asymptomatiske personer kan smitte, har han måttet sande.

- Jeg har desværre smittet en af vores sponsorer og min personlige assistent, som lige er blevet ansat. Hun er lige blevet ansat, og på hendes første arbejdsdag smitter jeg hende, så det var sateme ikke godt. Det er virkelig uheldigt, siger Claus Steinlein til tipsbladet.dk.

Læs også:FC Midtjylland-boss: En bombe, hvis vi tog Ståle Solbakken

Til gengæld viser situationen også, at Superligaens protokoller trods alt virker, mener FC Midtjylland-direktøren. 

- Det gode er, at der er styr på det i Superliga-klubberne og vi har et testapparat, der virker, fordi jeg har overhovedet ikke fejlet noget. Havde man spurgt mig i en domstol, hvordan jeg har det, havde jeg sagt, at jeg er 100 procent frisk, siger han.

Indebrændt over VAR
Siden han blev testet positiv, har Claus Steinlein været sendt hjem i karantæne, som retningslinjerne foreskriver. Og det har budt på nogle nye oplevelser.

Steinlein har nemlig ikke kunnet komme med til FC Midtjyllands to seneste kampe - på udebane mod Ajax i Champions League onsdag og hjemme mod AaB i Superligaen lørdag. Især lørdagens kamp på MCH Arena var speciel at se hjemmefra. 

Læs også:Før Atalanta-gensyn: Følte mig som en ungdomsspiller sidst

- Det er den første kamp på MCH Arena, jeg ikke ser live. Det var en speciel følelse og ekstra frusterende. Når man ser det live, ser man jo kun situationerne en enkelt gang og måske en gang på storkampen, men at se den der VAR-kendelse 15-20 gange… Så bliver man jo endnu mere indebrændt. Det gør man jo heldigvis ikke, når man ser den live, siger Steinlein med henvisning til situationen, hvor FC Midtjylland appellerede over et straffespark.

- Jeg er jo ærgerlig over resultatet. Jeg synes, at vi samlet set sætter en okay kamp sammen lørdag, og kæmpe respekt til drengene. Når de har sådan en lang rejse i benene, kræver det ekstra mental styrke i går, og det viser de i går, at de har.

Men til trods for de frustrationer, der kan komme af VAR-gengivelser og slow-billeder, har karantænen på flere måder været til at overkomme for FC Midtjylland-bossen.

- Men jeg har det heldigvis rigtig godt. Jeg har bare været herhjemme i sengen og set fodbold, svaret på e-mails, og så har jeg haft en dejlig familie, der har banket på døren og serveret alt fra flæskesteg til pulled pork til lidt julebag. Jeg har egentlig haft det som blommen i et æg, fortæller Claus Steinlein.

Læs også:FC Midtjylland-stjerne rygtes ude mod Atalanta

Læs også:FC Midtjylland undrer sig: Rask spiller må ikke rejse med til CL-kamp

Læs også:Atalanta-træner før FCM: Det vil aldrig ske i en CL-kamp

Læs også:Optakt: Atalanta - FC Midtjylland

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus