• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Comeback i Superligaen: Emiliano Marcondes skifter til FC Midtjylland

Foto: Getty Images

Emiliano Marcondes skifter klub, men bliver i Benham-familien. Han bytter Brentford ud med FC Midtjylland, skriver BT.

Af Anders Dehn

Han var suveræn topscorer i Superligaen, da han forlod FC Nordsjælland i midten af forrige sæson, men Emiliano Marcondes har ikke været i stand til at tage samme takter med til Brentford. Offensivspilleren har fået store dele af sine 18 måneder ødelagt af skader og har endnu til gode at score for klubben.

Nu vender han dog hjem til den liga, hvor han tidligere havde så stor succes. Marcondes skifter således til FC Midtjylland, der som bekendt har samme hovedaktionær som Brentford, nemlig Matthew Benham. Det skriver BT.

Dermed kommer den tidligere FC Nordsjælland-profil til en klub, der netop har afgivet en offensivspiller. Gustav Wikheim er skiftet til Saudi-Arabien, og sportschef Svend Graversen erkendte i går, at Marcondes i hvert fald var af den kaliber, som kan forstærke FC Midtjyllands trup.

- Marcondes er en dygtig spiller, men som jeg sagde før, vi kigger kun på spillere, der virkelig kan forstærke os. Det kunne man måske godt sige, at Marcondes kunne, og det er der helt sikkert også flere spillere, der kan. Alle hørte, at Oscar Hiljemark jo har været en tur i Herning, så det er den type spillere, vi kigger efter, og den kvalitet, vi skal have ind på holdet, sagde han til TV3+.

24-årige Marcondes er hidtil noteret for 31 Championship-kampe for Brentford.