• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Andreas Cornelius lader sig ikke skræmme af, at FC København formentlig finder en erstatning for Dame N'Doye. Han tager konkurrencen op.

Af Simon Møbjerg Sørensen

19-årige Andreas Cornelius har fået chancen i FC København i fraværet af Dame N'Doye. Han har scoret to Superliga-mål og fik i aftes sin europæiske debut, da han spillede 90 minutter mod Club Brugge i Champions League-kvalifikationen.

FCK'eren nyder spilletiden og opmærksomheden, og han håber, han kan holde fast i den plads, han har tilkæmpet sig, selv om han godt ved, at det bliver svært, når Ariël Jacobs og Carsten V. Jensen får fundet den rette afløser for nu solgte Dame N'Doye.

- Det vil da være en god udfordring, hvis der kommer en ny angriber og noget mere konkurrence. Det synes jeg er godt. Det ved man jo også i FCK. Det er ikke kun de to andre angribere i truppen, man konkurrerer imod. Det er også sådan, at de kan købe en spiller lige pludselig, så den konkurrence, vil jeg gerne have, og den er jeg glad for.

- Jeg vil selvfølgelig bare helst spille så meget som muligt, men jeg har det også fint nok med at sidde på bænken. Bare det ikke bliver permanent, siger Cornelius til tipsbladet.dk.

Angriberen følte ikke, at han kom til så meget mod Club Brugge, som han kunne ønske sig, men det handlede i høj grad om, at belgierne ikke ville ret meget frem ad banen.

- Jeg synes, det er en svær kamp, for de vil ikke så meget rent offensivt. Så mit spil bærer selvfølgelig også præg af det, fordi de lukker banen ned og lukker muligheden for at få bolden. Når jeg så får den, er de mange omkring mig. Der bliver ikke skabt mange chancer i nogen af enderne, men jeg laver en god arbejdsindsats, så jeg tror mulighederne er fine for at starte inde næste gang også, og det håber jeg selvfølgelig på. Og mon ikke kampen åbner lidt mere op på deres bane, siger han.