• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Dal Hende jagtet vildt af danske klubber

Marc Dal Hende kunne have taget til Brøndby i stedet for FC Midtjylland.

Af Benjamin Lillelund

Tidligere i dag blev det offentliggjort, at både Marc Dal Hende og Janus Drachmann skifter Sønderjyske ud med FC Midtjylland, når de til sommer tager transferfrit til heden, men førstnævnte kunne have valgt andre klubber.

Således kan TV3 Sport nu berette om, at Marc Dal Hende specielt var ønsket af Brøndby, som er på udkig efter en ny venstre back, efter de i sommer sendte Riza Durmisi til Real Betis.

Forhandlingerne var endda så intense, at der blev sendt en kontrakt til Dal Hende fra Brøndby, men TV3 Sport erfarer, at den ikke kunne måle sig med FC Midtjyllands.

- Jeg har ikke nogen kommentar til den historie. For mig handler det om at gøre arbejdet færdigt og slutte ordentligt af i SønderjyskE, inden de nye udfordringer fra sommer, siger Marc Dal Hende til TV3 Sport.

Sønderjyske forsøgte at beholde backen, mens også AGF og Randers var blandt de interesserede klubber.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.