• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Dal Hende: Poleret spil ikke vigtigt mod FCK

Foto: Getty Images

Nu er det vilje, der skal frem, understreger Marc Dal Hende.

Af Oliver Okstrøm

SønderjyskE var i sidste sæson i pokalfinalen og var et mulehår fra at komme med i top-seks efter grundspillet. I denne sæson har det set helt anderledes ud for Haderslev-klubben, som har hentet otte point i de første 11 kampe.

Det giver dem en placering på næstsidstepladsen. Deres næste opgave er mod mesterskabsaspiranterne fra FC København, og her har SønderjyskE-anfører Marc Dal Hende en opfattelse af, hvad der skal vises. Det fortæller han i et interview med JydskeVestkysten.

- Finde lidt af de gamle SønderjyskE-dyder frem, hvor det ikke er så vigtigt, at det er flot poleret spil. Nu er det mere vilje. Når man er bundhold, som vi er lige nu, så er det ikke altid, at det er stolpe ind, og så skal man kæmpe lidt hårdere for tingene, siger han og fortsætter:

- Det er meget nemmere, hvis vi står sammen og fighter. Der kommer fejl hist og her. Det er, hvad der sker. Det er mentaliteten, der er vigtigst, lyder det fra Marc Dal Hende.

Og når det kommer til netop mentaliteten, så er det vigtigt for ham, at den er blevet væsentligt forbedret - og når han ser tilbage, så har det kun været kampen mod AaB lige inden landsholdspausen, hvor man for alvor er faldet sammen. Det skuffede ham dog helt vildt, understreger Dal Hende.

Kampen mellem SønderjyskE og FC København spilles søndag klokken 18. Læs mere om kampen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020