• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Stortalentet Daniel Norouzi ser ud til at være på vej mod Superliga-debut for Brøndby, og han er klar til at gribe chancen for at bide sig fast.

Af Torsten Kjems Hansen

Han er bare 20 år, har endnu sin førstehodsdebut til gode. Men for den talentfulde venstre back Daniel Norouzi kan foråret blive chancen for et gennembrud i Brøndby.

- Der er ingen tvivl om, at jeg håber at spille, men som jeg ser det, bliver den sidste træningskamp mod Randers FC inden sæsonstart nok afgørende for, om det bliver mig, der skal spille fra start i forårspremieren, siger Daniel Norouzi til tipsbladet.dk

Han var skadet i en stor del af efteråret, hvor Thomas Rasmussen og Jan Frederiksen kæmpede om pladsen som venstre back på det Brøndby-hold, der havde umådeligt svært ved at få tingene til at fungere.

Siden er Thomas Rasmussen skiftet til Lyngby, og Jan Frederiksen har i sæsonforberedelsen til forårsturneringen døjet med blandt andet et irriteret baglår. Det har givet stortalentet Daniel Norouzi chancen fra start i langt de fleste af vinterens træningskampe.

Brøndby vender tirsdag hjem fra træningslejr i Tyrkiet, hvor det blev til to træningskampe - begge med Daniel Norouzi fra start og Jan Frederiksen på bænken.

- Jan (Frederiksen, red.) har været lidt skadet, og nu da vi kun er to tilbage i kampen om pladsen har det selvfølgelig givet mig en masse spilletid, hvilket jeg er utrolig glad for. Men jeg føler stadig, at det handler om marginaler i forhold til, hvem der kommer til at spille fra start i den første kamp i foråret, siger Daniel Norouzi.

- Selvfølgelig har det været mit held, at Jan har været en smule skadet, men det er ikke sådan, at jeg går og fryder mig over det. Jeg håber, at han gør det godt i foråret - men også at jeg gør det endnu bedre, siger han.

Daniel Norouzi har endnu sin førsteholdsdebut til gode, og spændingen i forhold til den meget sandsynlige debut 4. marts på Brøndby Stadion mod Sønderjyske er da også ved at indfinde sig.

- Jeg føler mig klar til at spille, men det er klart, at der vil være flere ting, man ikke på forhånd kan være på plads med. Jeg har aldrig tidligere spillet i Superligaen og ved derfor ikke præcist, hvordan niveauet og presset er. Men mentalt føler jeg mig klar, hvis det bliver mig, der skal spille fra start, siger Daniel Norouzi.

Han er dog fuldt ud opmærksom på, at der ikke er plads til udfald i et utroligt vigtigt forår for Brøndby IF.

- Bare fordi, at man kommer til at spille en kamp, er det jo ikke ensbetydende med, at pladsen er sikret. Det handler om, at levere hver eneste gang, og den af Jan og jeg, der gør det bedst, kommer til at spille. Men mine forhåbninger for foråret er selvfølgelig at spille så meget som muligt.

- Jeg skal suge til mig og så ellers fokusere på det spil jeg er bedst til. Jeg skal naturligvis have stor fokus på det defensive, men jeg er en offensiv back, der gerne vil med frem på banen, og det er her jeg er bedst, siger Daniel Norouzi.

Brøndby spiller den sidste træningskamp 25. februar mod Randers FC i en kamp, hvor træner Auri Skarbalius må antages at stille med den stærkeste opstilling frem mod Sønderjyske i forårspremieren 4. marts.

Superliga

Mere Superliga

Fokus