• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Dansk interesse for Wigan-spiller

Dansk interesse for Wigan-spiller
Illustration

Nordmanden Thomas Rogne, der er holdkammerat med William Kvist i Wigan, har angiveligt bejlere fra Superligaen.

Af Ole Hoffskov

Den norske forsvarsspiller Thomas Rogne kan skrive gode udenlandske klubber som Celtic og Wigan på sit CV, men det er kun blevet til begrænset succes for nordmanden, siden han forlod Stabæk i 2010. I Celtic fik han en del af opholdet spoleret af skader, men gjorde det udmærket efterfølgende. Alligevel gik han på en fri transfer til Wigan i sommeren 2013.

Her er Rogne havnet i lidt samme situation som William Kvist – det bliver ikke til så meget spilletid, som det var ønsket på forhånd. Derfor søger nordmanden væk fra den engelske klub, der til dagligt spiller i den næstbedste række.

Læs også: William Kvist skal have ny manager i Wigan

Tidligere har IFK Göteborg været nævnt som en bejler til Thomas Rogne, men de svenske vicemestre har angiveligt trukket følehornene til sig igen, men interesse er der fortsat for den 24-årige forsvarsspiller – blandt andet fra Danmark.

- Der er interesse fra hele Skandinavien, siger Thomas Rognes agent Morten Wivestad til Matchdax.

IFK Göteborgs sportschef Mats Gren bekræfter over for samme medie, at danskerklubben ikke længere viser interesse for nordmanden, der ifølge Mats Gren er for dyr. Rogne har to år tilbage af sin kontrakt med Wigan, der dermed er i sin gode ret til at kræve sig godt betalt for at give slip på den tidligere Celtic-spiller.

Thomas Rogne har spillet to landskampe for Norge.