• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Dansk og svensk agentvirksomheder slår sig sammen

Dansk og svensk agentvirksomheder slår sig sammen
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske agentvirksomhed Pro XI går sammen med en svensk agentvirksomhed og skifter også navn.

Af Kenneth Jensen

Dygtige spillere som Emiliano Marcondes, Christian Gytkjær og Marc Dal Hende er ikke længere repræsenteret af det danske agentfirma Pro XI. Det er nu ikke, fordi spillerne og agenterne har revet aftalerne over, men fordi Pro XI har skiftet navn.

Forklaringen er ganske enkelt, at den danske agentvirksomhed er gået sammen med svenske Nordic Sky, og derfor skifter Pro XI navn til Nordic Sky Denmark. På den måde vil virksomheden stå stærkere på det danske marked og i Europa, hvor der er hård konkurrence om spillerne.

Det skriver Ekstra Bladet.

- Nordic Sky ønskede at komme ind i Danmark og så os som den ideelle partner at investere i og gå sammen med. En ting er alle de økonomiske ting, men især på det menneskelige plan fandt vi hurtigt ud af, at vi etisk og moralsk arbejder på samme måde, siger Niclas Jensen, der er en af de danske agenter i virksomheden, til Ekstra Bladet.

Udover Niclas Jensen er også Michael Johansen, Christian Schäffer og Antoni Alexandrakis en del af den danske virksomhed, der nu hedder Nordic Sky Denmark.

Svenskerne, som der samarbejdes med, har blandt andre Martin Ødegaard og tidligere FCK'er Ludwig Augustinsson i stalden, og virksomheden er en af de største agentvirksomheder i Sverige.

I spidsen for Nordic Sky er den svenske agent Anders Carlsson, der blandt andet repræsenterede Zlatan Ibrahimovic i de spæde af år superangriberens karriere. 

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus