• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Nicolai Høghs Esbjerg-kontrakt udløber til sommer. Andre Superliga-klubber snuser til ham, mens Tromsø også lurer i kulissen.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Skal Nicolai Høgh blive i Esbjerg, ellers skal han prøve sig af i en anden klub for første gang i sin professionelle karriere? Det er formentlig et spørgsmål, Høgh går og tumler med lige nu.

Esbjerg-anføreren er blevet 29 år, og skal han til en ny klub i sin bedste alder, skal det være snart. Høghs agent Allan Nielsen peger på, at Høgh har forskellige muligheder.

- Vi er i en positiv dialog med Esbjerg, men der er også muligheder i andre danske klubber og i udlandet. Der er flere ting inde i billedet, og der er ikke noget, der er afgjort endnu. Jeg vil ikke udelukke noget lige nu. Han har været i Esbjerg altid, og de er villige til at lytte til hans ønsker. Høgh og EfB skylder hinanden efter så mange år sammen at hjælpe hinanden med at opfylde de ønsker, de har, siger Allan Nielsen til tipsbladet.dk.

Esbjergs sportslige ansvarlige Niels Erik Søndergård ville da heller ikke den anden dag afvise, at de giver Høgh lov til at rejse, selv om de gerne vil beholde ham og har brug for ham i et forår, hvor kampen om nedrykning bliver spændende og intens.

I Norge har Tippeliga-klubben Tromsø set sig varm på Nicolai Høgh, men foreløbig forhandler de første med polakken Jaroslaw Fojut, og strander de, kan de gå efter Høgh. Endnu har de ikke henvendt sig til Høgh-lejren.

- Lige nu er der en større snak i gang om Nicolai Høgh, men vi har ikke snakket med Tromsø, siger Allan Nielsen.

Nicolai Høgh fik debut for Esbjergs førstehold i 2003. Han har spillet over 200 kampe for klubben.

LÆS OGSÅ: Tromsø bekræfter interesse for Høgh

Superliga

Mere Superliga

Fokus