• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

David Nielsen: AGF-fans altid urolige når vi taber

Foto: Getty Images

AGF er inde i en svær periode, hvor fansene nok ikke ligefrem nyder, hvad de ser. Men det er almindeligt, at de er urolige i Aarhus, mener klubbens cheftræner David Nielsen.

Af Oliver Okstrøm

Det blev til et nederlag på 1-4 hjemme mod FC Midtjylland, da AGF søndag var i kamp i Superligaen. Det kommer i en periode, hvor AGF'erne har haft meget svært ved at finde melodien.

I den forbindelse er AGF's cheftræner godt klar over, at klubbens fans nok sidder med bange anelser. Det erkender han i et interview med Canal 9.

- Jeg tror altid, at fansene i Aarhus er urolige, når vi taber. Uanset om vi taber én eller to gange eller, hvordan vi spiller, når vi taber. Det skal de bare blive ved med at gøre, fortæller AGF-træneren.

Stimen lyder i øjeblikket på ni kampe, hvor det kun er blevet til én sejr. Her holder David Nielsen fast i, at han jo ikke kan gå tilbage og lave det om.

- Jeg kan ikke gå tilbage i tiden og vinde dem. Nu har vi jo tabt dem, og det kan vi ikke gøre noget ved. Vi er stadig et sted i ligaen, hvor der er en masse at spille for. Vi er ikke ude af pokalturneringen endnu, selvom vi er bagud 0-2 til halvleg, siger han og fortsætter:

- Men det er klart, at vi skal op på et andet niveau. Sådan er det. Vi får kritik, når vi ikke lykkes. Vi får kritik, når vi ikke får de resultater, der skal til. Sådan vil det være i en klub som AGF, lyder det fra David Nielsen.

Han peger desuden på, at der ikke er nogen i klubben, som vil lægge sig ned. Derimod handler det nu op at finde tilbage til det, som man har kunne før.

- Vi skal løse den her situation, som vi står i lige nu. Det skal vi gøre rigtig hurtigt, og det er op til mig at gøre det, fastslår Nielsen.

I kampen mod FC Midtjylland lagde han desuden mærke til den bænk, som midtjyderne kom til Aarhus med. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus