Foto: IMAGO
Superliga

David Nielsen fik nok: Udvandrer fra interview

Lyngby-cheftræner David Nielsen endte med at forlade et interview efter klubbens nederlag til Randers på 2-6.

Lyngby Boldklub nedsmeltede fuldstændig i søndagens nederlag til Randers på 2-6, og det gav anledning til, at Lyngby-cheftræner David Nielsen skulle give en kommentar til, hvorvidt han er den rigtige til at redde klubben fra nedrykning.

Det skete i et interview med Viaplay.

- Så du mener, at på baggrund af i dag, så burde jeg tage mit tøj og gå. Er det det, du står og siger, spørger David Nielsen.

- Nej, men det er jo ikke utænkeligt, at nogen vil begynde tvivle lidt på om, du er den rigtige. Hvad vil du sige til dem for at overbevise dem om, at du er den, der kan sørge for, at Lyngby bliver i Superligaen, siger reporteren

- Jeg skal ikke stå her og holde nogen salgstale. Jeg har et fodboldhold at træne. Tak for i dag, lød det fra David Nielsen.

Tidligere havde han fortalt om, hvordan han havde oplevet det hele søndag.

- Jeg har ikke nogen problemer med at fejle. Jeg har ikke nogen problemer med, at spillerne nu har det dårligt over, at de har skuffet ude på banen i dag. Men det er vi sammen om. Vi er i gang med at spille et nedrykningsspil, og vi har ikke været i noget specielt godt mode her i opstarten, og så får vi en super god hjemmebane-oplevelse sidst mod Viborg, hvor vi vinder, siger han og fortsætter:

- Så er det jo nemt at tro, at vi er ude af det. Nu har vi fået en ny træner, og nu ordner alt sig. Det gør det jo ikke. Vi skal fortsætte med at gøre tingene skarpt og godt. Og så skal vi vaske den her af os. Den sveg. De var dygtigere end os, og du må meget gerne bruge ordene "taktisk skakmat, fordi det bliver man, når man taber 6-2.

Det hele kan ses i toppen af artiklen.