• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

David Nielsen i topform: Stoppede hurtig butikstyv

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Den tidligere AGF-træner David Nielsen spillede fredag eftermiddag en afgørende rolle, da politiet efter en længere jagt fik fanget en butikstyv i Risskov.

Af Lars Gram-Hanssen

David Nielsen tager en pause fra fodbolden i disse dage, men den tidligere AGF-træner er tilsyneladende stadig fuld af energi. 

Således skriver Århus Stiftstidende nu, at David Nielsen fredag eftermiddag hjalp politiet med at fange en butikstyv, da den tidligere Superliga-træner spurtede efter tyven, der havde taget sin flugt fra en Meny-butik i Risskov. 

Århus Stiftstidende har talt med butikkens souschef, der kunne berette, at han så en person spurte efter butikstyven. Først efterfølgende blev souschefen klar over, at der var tale om David Nielsen. Århus Stiftstidende har også talt med David Nielsen selv om situationen.

- Jeg holder for rødt, da der pludselig kommer en mand blæsende over krydset. Og kort efter kom to mand i Meny-uniform halsende bagefter. Så tænkte jeg, 'nu har min ferie varet længe nok. Ham napper jeg sgu'. Da jeg endelig kunne komme over krydset, smed jeg bilen, satte turbo på og overhalede de to Meny-drenge, lyder det således, ifølge Århus Stiftstidende, fra David Nielsen. 

Butikstyven lykkedes i første omgang med at komme væk, men David Nielsen kom efterfølgende på sporet af tyven igen, da den tidligere AGF-træner hørte en gren knække. 

Ifølge Århus Stiftstidende fulgte David Nielsen herefter tyven på afstand, mens han ringede til politiet, som kort efter dukkede op og fangede tyven. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.