• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

David Nielsen: Ikke noget bedre end at ende over Brøndby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AGF-træneren stikker lidt til Brøndby.

Af Kenneth Jensen

Han spillede i flere år for FC København og havde Brøndby IF som ærkerivaler, og det er ikke glemt, hvis man trykker David Nielsen lidt på maven.

AGF-træneren fortæller i et interview med Copenhagen Sundays, at han bestemt nyder at se sit hold AGF foran BIF i tabellen.

David Nielsen og AGF har haft en fantastisk sæson og vandt i weekenden med 1-0 over FC København, så man er nu fire point efter FCK på andenpladsen. Samtidig har man stort set sikret bronzen, da man har ni point ned til BIF med fem runder igen.

Læs også:Zeca utilfreds med tilskueråbning: Det er ikke fair

Især sidstnævnte glæder David Nielsen sig over.

- Ja! Vi er meget glade glade for afstanden til Brøndby. Det er der ikke nogen tvivl om. Der er jo ikke noget bedre, end at ende over Brøndby, siger David Nielsen til Copenhagen Sundays.

Nielsens stærke præstationer som træner for både Lyngby og AGF får nogle FCK-fans til at pege på NIelsen som afløser for Ståle Solbakken, hvis nordmanden en dag søger ud igen. Det er dog ikke noget ,der fylder i hovedet på AGF-træneren. 

Læs også:Misser guldbrag: Karantæne til FC Midtjylland-stjerne fastholdes

- Hvis jeg havde været i en mindre klub, så kunne jeg godt have været fristet til at svare på det, men jeg er i en klub, der har en størrelse, hvor vi gerne vil op og - på et eller andet tidspunkt forhåbentlig - kunne konkurrere med FC København. Og det er jo noget, jeg er blevet udpeget til at få lov at stå i spidsen for. Og det er jeg super glad for. Der ligger meget i det for mig, at vi har nogen at jagte, siger David Nielsen.

AGF og David Nielsen har i den grad noget at jagte, for kan man hente de fire point på FCK i de sidste fem runder, sikrer man sig sølv i stedet for bronze. Samtidig får man med sikkerhed også en billet til Europa næste år.

Læs også:FC Midtjylland-profil jubler: Det er jo nærmest verdensrekord

Læs også:Belønnes for flot sæson: AaB giver Patrick Olsen ny kontrakt

Læs også:Optakt: Randers FC - Esbjerg fB

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus