• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Zeca utilfreds med tilskueråbning: Det er ikke fair

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Københavns anfører mener ikke, at tilskueråbningen har været fair over for københavnerne.

Af Victor Risager

Der er blevet åbnet for flere tilskuere til de danske Superliga-kampe, men timingen for åbningen har ikke været fair for alle – heriblandt FC København. Det siger københavnernes anfører, Carlos Zeca, til BT.

FC København har nemlig endnu ikke haft flere end 500 tilskuere til nogen af deres hjemmekampe siden coronapausen, mens de for tredje gang i træk skal spille på en udebane med flere tusinde hjemmebanefans.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Får champagnepropperne lov at springe?

De har allerede mødt Brøndby og AGF på udebane, og torsdag gælder det en potentiel guldkamp, hvor FC Midtjylland vil have knap 4.800 tilskuere på lægterne. I det store hele står FC København tilbage som taberne, mener Carlos Zeca. 

- Så har vi to udekampe mod AGF (og Brøndby, red.), hvor stadionet var fyldt, og vi ikke kunne have fans med på stadion, og det samme sker så på torsdag. Det er ikke fair, siger Zeca til BT og tilføjer, at det vil være en enorm fordel for FC Midtjylland.

Læs også:FC København forgylder agenter: Har betalt mere end 30 millioner

FC Københavns manager, Ståle Solbakken, vil desuden ikke afvise overfor BT, at københavnernes hjemmebanenederlag til AC Horsens i marts og til FC Midtjylland i forrige spillerunde kunne være endt anderledes ud med flere hjemmebanetilskuere.

FC København gæster FC Midtjylland torsdag klokken 20.00. Alt andet end en sejr til FC København vil gøre midtjyderne til danske mestre. 

Læs også:Superliga powerranking: FCM og AGF topper – Lyngby vakler

Læs også:Optakt: Randers FC - Esbjerg fB

Superliga

Mere Superliga

Fokus