Video : Tipsbladet
Superliga

De var også interesseret i Henrik Dalsgaard

AaB og Randers FC viste interesse for Henrik Dalsgaard, før han blev enig med AGF om et skifte.

Dagen efter deres sidste kamp i sæsonen har AGF præsenteret sommerens første forstærkning i form af Henrik Dalsgaard, der kommer til klubben på en etårig aftale fra FC Midtjylland.

En signing, som Tipsbladet i sidste uge kunne afsløre.

Men AGF var ikke den eneste klub i Superligaen, som var ude efter forsvarsspilleren.

Også rivalerne Randers FC samt Superliga-oprykkerne AaB viste interesse for Henrik Dalsgaard i løbet af foregående måneder, hvor det har været kendt, at han ville forlade FC Midtjylland denne sommer, og hvor forsvarsspilleren som Bosman-spiller har haft mulighed for at tale med andre klubber siden nytår.

Det kan Tipsbladet nu fortælle.

Det stod tidligt klart, at AGF gerne ville hente Henrik Dalsgaard ind som forstærkning til den topkamp, århusianerne meget gerne vil være del af i den kommende sæson, og hovedpersonen var aldrig tæt på at rykke til hverken Randers eller Aalborg.

I Henrik Dalsgaard får AGF en forsvarsspiller, der kan gøre sig på højre back og centralt, men århusianerne glæder sig også over den erfaring, han kommer med fra en lang karriere i dansk og udenlandsk topfodbold.

- Det er en fornøjelse at byde Henrik velkommen i AGF. Vi har ledt efter muligheden for at styrke vores hold med en erfaren spiller som Henrik, og han kommer til at passe rigtig godt ind i AGF med sine stærke værdier, sin arbejdsetik og store vindermentalitet.

- Henrik kommer også ind med lederegenskaber og erfaring fra europæisk fodbold som er en vigtig og balancerende faktor i forhold til at udvikle vores unge spillere på førsteholdet. Og selv om han har oplevet meget som spiller i en flot karriere, er han er stadig sulten og ærgerrig på mere - både for sig selv om spiller, men også på sit holds vegne, sagde Stig Inge Bjørnebye til AGF’s hjemmeside om signingen.

Henrik Dalsgaard, 34 år, har fået en etårig aftale i AGF. 

Forsvarsspilleren sluttede søndag af med et vinde det mesterskab, han så brændende ønskede sig i FC Midtjylland. Læs et interview med Dalsgaard om søndagens drama her.