• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Horsens har forlænget kontrakten med talentfulde Troels Kløve, så den nu løber frem til sommeren 2013.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

AC Horsens er ved at bygge fundamentet til næste sæsons A-trup, og her kommer 20-årige Troels Kløve til at figurere. Den talentfulde spiller har underskrevet en 2-årig kontrakt med "Den Gule Fare". Noget cheftræner Johnny Mølby er tilfreds med.

- Troels Kløve er en ung spiller, der har gjort det godt i førsteholdstruppen, og han har rykket sig meget rent fysisk og konditionelt. Han har en god teknik, fin speed og han er en dygtig dribler. Jeg har store forventninger til ham på den lange bane, siger Johnny Mølby til klubbens hjemmeside.

Også Troels Kløve selv er glad for at få chancen for at spille professionel fodbold. Også selvom det måske ikke har været planen hele tiden.

- Jeg har altid drømt om at spille fodbold på fuld tid og jeg er glad for denne to-årige kontrakt. Jeg havde overvejet at begynde på en uddannelse, men jeg kunne ikke sige nej til AC Horsens' tilbud efter at have hørt deres planer med mig. I første omgang vil jeg udvikle mig og etablere mig i truppen, og på sigt skal jeg ind omkring startopstillingen, siger Troels Kløve.

AC Horsens har for mindre end en uge siden også forlænget kontrakten med den unge midtbanespiller André Bjerregaard i tre år.

Superliga

Mere Superliga

Fokus