• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Derby-debut gik op for FCK-teenager i Netto

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det gik op for Victor Kristiansen, at han skulle starte inde mod Brøndby IF, da han mødte Nicolai Boilesen i Netto to dage før kampen.

Af Anders Dehn

Indtil i søndags havde Victor Kristiansen aldrig startet inde i en Superliga-kamp, men den 18-årige back fik chancen i derbyet mod Brøndby IF. Han havde dog allerede lugtet lunten fredag aften.

Kristiansen havde onsdag spillet 41 minutter af Superliga-kampen mod Vejle Boldklub, fordi Nicolai Boilesen udgik med en skade. Så da han stødte ind i Boilesen, kunne han godt se, hvor det bar hen.

- Det startede faktisk allerede fredag aften, hvor jeg tilfældigvis møder "Boile" i Netto på Gammel Kongevej. Vi snakker lidt om hans skade og min oplevelse der om onsdagen. Han spørger egentlig bare, om jeg er klar, og så siger jeg ja, og så spørger jeg ham: "Er du klar?" Så siger han bare iskoldt: "Nej". 

- Og så siger jeg: "Så må jeg jo være klar."

- Så møder jeg ind til træning lørdag og kan godt se, at det tyder på, at jeg er i startopstillingen. Det får jeg så også bekræftet, og så begynder nerverne at komme, men man prøver ikke at tænke for meget over det, for det kommer der ikke noget godt ud af, siger Victor Kristiansen til FCK TV.

Derbyet mod Brøndby IF var Kristiansens femte optræden på FC Københavns førstehold. De første fire var indskiftninger: tre i Superligaen og én i pokalturneringen.

Desværre for Victor Kristiansen endte hans første startplads med et nederlag til FCK's ærkerivaler. Brøndby vandt således 2-1.

Læs her, hvordan cheftræner Jess Thorup begrundede valget af teenageren.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus